Η μεγάλη επιτυχία του Σωτήρη Γεωργούντζου!

Η μεγάλη επιτυχία του Σωτήρη Γεωργούντζου!

Πρώτος προορισμός αθλητικής ενημέρωσης το sportstonoto.gr.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των φιλάθλων και τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτι που, μεταξύ άλλων… εκτόξευσε το sportstonoto.gr ακόμη πιο ψηλά.

Κάτι τα «μαγειρέματα» με την νέα κατηγορία της Super League 2, κάτι το ενδιαφέρον για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στη Football League, οι διοικητικές εξελίξεις στη Μαύρη Θύελλα (aka Καλαμάτα), οι ηχηρές μεταγραφές της, αλλά και των άλλων ομάδων της κατηγορίας, οι ευρωπαϊκές «μάχες» των μεγάλων της Super League, η πλούσια γενικά φετινή αθλητική κίνηση, o διαφορετικός, ωραίος, εναλλακτικός τρόπος παρουσίασής μας όλων των θεμάτων και βέβαια, η παρουσία, ο τρόπος και (πάντα) το… βαρύ brand name του Σωτήρη Γεωργούντζου στο Sportstonoto.gr, το γνωστό site της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου έκανε μια μεγάλη επίδοση.

Αναδείχθηκε ως ο πρώτος προορισμός αθλητικής ενημέρωσης και το τρίμηνο Ιούνιος-Αύγουστος στην Πελοπόννησο το sportstonoto.gr έφτασε στο No 895 στην επίσημη κατάταξη της Alexa. Η επίδοση το ανέβασε στη δεύτερη θέση των αμιγώς αθλητικών επαρχιακών sites της Ελλάδας, πίσω από το sportcyclades.gr.

Και μπροστά από το athleticradio.gr του Ηρακλείου, το sportcyclades24.gr, το sportsup.gr της Ημαθίας, το eviasports.gr της Εύβοιας, το goaltrikala.gr των Τρικάλων και το athlitiko.gr.