Απόλυτη επιβεβαίωση του dailymedia.gr – Και επίσημα στο Open η Κουτροκόη

Απόλυτη επιβεβαίωση του dailymedia.gr – Και επίσημα στο Open η Κουτροκόη

Η ανακοίνωση του καναλιού.

Τα γράφαμε, τα λέγαμε, επιβεβαιώνονται. Ως… όλα στο dailymedia.gr! Με ανακοίνωσή του το Open προχώρησε στην επισημοποίηση της συνεργασίας με την Ντόρα Κουτροκόη, ως είχαμε αποκαλύψει προ ημερών.

Η Κουτροκόη, που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, θα είναι σε μια νέα πρωινή εκπομπή, την οποία θα συμπαρουσιάζει με τον Ακη Παυλόπουλο.

Η όμορφη Ντόρα επί σειρά ετών ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Θέση από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι του 2015, επιλέγοντας να κρατήσει την αρχισυνταξία της εκπομπής.

«To Οpen καλωσορίζει στο δυναμικό του τη δημοσιογράφο Ντόρα Κουτροκόη. Με μακρά πορεία μπροστά και πίσω από τις κάμερες σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και στη δημόσια τηλεόραση, η Ντόρα Κουτροκόη εντάσσεται στη δημοσιογραφική οικογένεια του Open, ενισχύοντας τις ενημερωτικές εκπομπές. Το Ανοιχτό Κανάλι ξεκινά τη σεζόν με μια ισχυρή ομάδα δημοσιογράφων, για την άμεση,συνεχή, έγκυρη κάλυψη και καταγραφή της ειδησεογραφίας, καθημερινά στο πλευρό του πολίτη» ανέφερε το δελτίο Τύπου του καναλιού.