Δυσάρεστη εξέλιξη για το «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μένει εκτός

Χωρίς τηλεοπτική «στέγη» προς ώρας η Χατζηβασιλείου.

Από το το 2001 εργάστηκε στον Alpha η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το 2004 ανέλαβε την παρουσίαση της εβδομαδιαίας εκπομπής «Εχεις Γράμμα» στην prime time ζώνη. Μια εκπομπή από την πρώτη εβδομάδα προβολής της σημείωνε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης κι οι ιθύνοντες του σταθμού έτριβαν τα χέρια τους.

Ωστόσο τον Μάρτιο του 2006, κι ενώ η εκπομπή προβαλλόταν κανονικά από τον Alpha, το concept (που άνηκε σε εταιρία παραγωγής του εξωτερικού) αγοράστηκε από τον ANT1 (!).

Τότε, ο Alpha αγόρασε τα δικαιώματα της εκπομπής «The package» και με ελληνική ονομασία «Πάμε Πακέτο» και την προβολή από τον Μάρτιο του 2006, η οποία διήρκησε ως και τον Ιούνιο του 2019! Το «Πακέτο» ολοκλήρωσε την 14η σεζόν προβολής της ενώ κατέχει τον τίτλο της μακροβιότερης εκπομπής στην prime time ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Alpha και η Χατζηβασιλείου χώρισαν τα… τσανάκια τους από φέτος. Ο τίτλος «Πάμε Πακέτο» παρέμεινε στο κανάλι και η παρουσιάστρια βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

Όλα έδειχναν… γάμο αλλά τούτο, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της σεζόν, δεν πρόκειται να συμβεί, μιας και το πρόγραμμα στο κανάλι του Αμαρουσίου έχει ήδη κλείσει έως τον Ιανουάριο.

Συνεπώς, θα τα ξαναπούν προσεχώς…