Ντροπή...

Ντροπή…

Τα ΜΜΕ δε σεβάστηκαν την επιθυμία της οικογένειας του Τάκη Σπυριδάκη.

Ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 61 ετών.

Ο ηθοποιός με μεγάλη πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε σε σοβαρή ασθένεια. Τα ΜΜΕ έκαναν σχετικά αφιερώματα επικεντρώνοντας στους ρόλους τους στη «Γλυκά Συμμορία» και τη «Λούφα και Παραλλαγή» αλλά και την διαφήμιση που είχε κάνει για γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Η οικογένεια του εκλιπόντος έκανε στα ΜΜΕ μία παράκληση να είναι διακριτικά και να μην δημοσιοποιήσουν πληροφορίες σχετικά με τον τόπο και την ημέρα και ώρα της κηδείας του αγαπημένου ηθοποιού. Ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους άνθρωπο σε αυστηρά στενό οικογενειακό κύκλο.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη αφού αρκετά Μέσα δημοσιοποίησαν και το μέρος και την ημερομηνία όπου θα γίνει η εξόδιος ακολουθία και η κηδεία του ηθοποιού.

Η οικογένεια αναγκάστηκε να βγάλει και δεύτερη ανακοίνωση που λέει τα εξής: «Σας ευχαριστούμε όλους για τα συλλυπητήρια. Δυστυχώς τα μέσα προχώρησαν και σε δημοσίευση των πληροφοριών για τον τόπο της κηδείας του πατέρα μας παραβιάζοντας την επιθυμία μας να παραμείνουν σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η οικογένεια σας παρακαλεί να σεβαστείτε την κατάσταση, την θλίψη και το πένθος μας και να παρευρεθούν μόνο τα άτομα που επιθυμούμε».