Τι ετοιμάζει η Cosmote TV για το Ολυμπιακός – Τότεναμ;

Τι ετοιμάζει η Cosmote TV για το Ολυμπιακός – Τότεναμ;

H «πρεμιέρα» του Ολυμπιακού στους ομίλους του UEFA Champions League

Στη… σέντρα από απόψε η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, με τη «μάχη» του Ολυμπιακού απέναντι στην Τότεναμ να ξεχωρίζει.

Την Τετάρτη 18/9, οι συνδρομητές θα συντονιστούν από τις 18:00 στην Cosmote TV, καθώς λίγο πριν Ολυμπιακός και Τότεναμ συναντηθούν στον αγωνιστικό χώρο, το «UEFA Champions League Show», θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας τον Τάσο Κολλίντζα, ο οποίος θα βρίσκεται στο γήπεδο με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Στην εκπομπή θα προβληθούν, ακόμα, συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, ενώ θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα λίγο πριν από τη «σέντρα».

Ο αγώνας ξεκινά στις 22:00 της Τετάρτης και θα μεταδοθεί σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη. Αφού ολοκληρωθεί το ματς, οι τηλεθεατές θα παραμείνουν στο Cosmote Sport 2, καθώς θα ακολουθήσει το post game με όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Μετά από τη λήξη των αγώνων του διημέρου, το «UEFA Champions League Show» θα επιστρέψει στο Cosmote Sport 1 για τη σύνοψη των αναμετρήσεων, τις δηλώσεις, τα καλύτερα στιγμιότυπα, την ψηφιακή ανάλυση όλων των καθοριστικών φάσεων και τον απόηχο από τα social media.

Τέλος, και τις δύο ημέρες ποδοσφαιρικής δράσης, η εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό» (Cosmote Sport1) με σχολιαστές, ανά δίωρο, τους Τόλη Χριστοφοράκη και Μιχάλη Τσόχο θα μεταφέρει από τις 19:50 μέχρι τις 00:00 όλη τη δράση των οκτώ αγώνων κάθε ημέρας.