Ποιος… ΣΚΑΪ; Τέσσερις δημοσιογράφοι της ΕΡΤ3, βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Οι νέοι επικεφαλής της ΕΡΤ 3

Συνεχίζονται οι αλλαγές στη Δημόσια τηλεόραση.

Ολοκληρώνεται σταδιακά η αλλαγή φρουράς στα Δημόσια ΜΜΕ.

Μετά την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ήταν δεδομένο ότι θα αλλάξουν οι επικεφαλής τόσο στην ΕΡΤ όσο και στο ΑΠΕ. Αμφότερα πέρασαν στη δικαιοδοσία του Πρωθυπουργού ο οποίος είχε και τις τελικές αποφάσεις μαζί με το επιτελείο του.

Τη Δευτέρα πέρασαν από την επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής ο Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Γιώργος Γαμπρίτσος για να αναλάβουν τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ αντίστοιχα. Θα αναλάβουν και τυπικά τα καθήκοντά τους το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αλλαγές όμως θα έχουμε και στην ΕΡΤ 3.

Όπως αναφέρει το dailythess.gr γενικός διευθυντής της ΕΡΤ3 θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Φίλιος Στάγκος, μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής της TV100. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα γενικός διευθυντής στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης, που είναι πολιτευτής της ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης.

Τέλος στην ΔΕΠΘΕ (δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης) επιτελική θέση διεκδικεί ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας. Γενικός διευθυντής έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κεσόπουλος όπως έχει γίνει γνωστό.