Δύο αθλητικές εκπομπές για το OPEN την ερχόμενη σεζόν

Επιτέλους Total Football

Οι πρώτες εντυπώσεις για το νέο Total Football του Open

Το φετινό Total Football του Open ήταν (και είναι) ένα μεγάλο στοίχημα. Διαφορετική φιλοσοφία από την περυσινή εκπομπή, νέα πρόσωπα, άλλος ρυθμός, μια εκπομπή που στην πρεμιέρα της τουλάχιστον δικαιολόγησε το όνομά της, παίζοντας ολοκληρωτική μπάλα.

Με τον Πάνο Βόγλη και τη Χριστίνα Βραχάλη να παίρνουν το τιμόνι, κόβοντας και ράβοντας, ο ρυθμός ήταν πραγματικά καταιγιστικός. Η αναλογία ανάμεσα σε δράση και σχολιασμό ήταν η ιδανική, ο διάλογος δεν «κολλούσε» σε ένα θέμα με αποτέλεσμα η εκπομπή να μην κάνει κοιλιά και ο τηλεθεατής να μην κουράζεται με αυτό που βλέπει.

Στα θετικά επίσης το γεγονός ότι αν και μιλάμε για ένα αθλητικό πρότζεκτ που ανήκει στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ακούστηκαν όλες οι απόψεις, είτε με αρνητική κριτική για την κατάσταση του ΠΑΟΚ, είτε με θετικές για τον μεγάλο του ανταγωνιστή.

Ακόμα και αν διαφωνούσες με τα σχόλια δημοσιογράφων, καλεσμένων και σχολιαστών δεν μπορούσες να μην παραδεχτείς ότι ακούστηκαν όλα από όλους, χωρίς κόκκινες γραμμές και εξαιρέσεις.

Έξυπνη ιδέα που δίνει έναν διαδραστικό τόνο στο Total Football ήταν επίσης και τα γκάλοπ σε πραγματικό χρόνο, στα οποία έπαιρνε μέρος και θέση ο τηλεθεατής.

Συμπερασματικά, εκείνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι το πρώτο δείγμα του νέου Total Football ήταν θετικό και ελπιδοφόρο. Είδαμε μια «σπιντάτη» εκπομπή και 2 παρουσιαστές που κράτησαν τον ρυθμό από την αρχή μέχρι το φινάλε… στα κόκκινα. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη…