Συνεχίζεται το… πογκρόμ απολύσεων στην 24Media

Συνεχίζεται το… πογκρόμ απολύσεων στην 24Media

Μετά το ραδιόφωνο, σειρά πήρε το site.

Δεν είναι καλή η (οικονομική) κατάσταση στην 24Media. Ή, τουλάχιστον, έτσι ενημερώνουν όλους όσους απολύουν. Μετά τις απολύσεις από τα Sport24 Radio των παραγωγών Κώστα Γκόντζου, Δημήτρη Γρηγορόπουλου, της δημοσιογράφου Σοφίας Μανιάτη, δύο τεχνικών αλλά και του Δημήτρη Κωνσταντινίδη που είχε επιτελικό ρόλο στον όμιλο, σειρά πήρε το site.

Ήδη, ως γνωστοποίησε ο ίδιος, παρελθόν αποτελεί ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, Μπάμπης Τσιμπίδας ενώ πληροφορίες θέλουν και από το τμήμα μπάσκετ να υπάρχουν αποχωρήσεις. Και, ως πληροφορούμεθα, οι απολύσεις θα συνεχιστούν και τα επόμενα 24ωρα.

«Μία δεκαετία είναι μεγάλο πράγμα. Ειδικά όταν αποτελεί το 1/3 της ζωής σου. Εντάχθηκα στην 24media την 1η Νοεμβρίου του 2009 και θα αποχωρήσω στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019. Πέρασα από το ραδιόφωνο και το σάιτ του Sport24 και το Prasinanea.gr και θέλω να πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Θερμές ευχαριστίες σε όλους, για τη δημοσιογραφική βελτίωση, τις ωραίες στιγμές και τις όμορφες αναμνήσεις. Εις το επανιδείν!» έγραψε ο Τσιμπίδας.