Αποκλειστικό: Η Μάγδα Τσέγκου επιστρέφει οριστικά (και "απέναντι" στον Αυτιά!)

Αποκλειστικό: Η Μάγδα Τσέγκου επιστρέφει οριστικά (και «απέναντι» στον Αυτιά!)

Σε ποιο κανάλι και με ποια εκπομπή.

Το One ετοιμάζεται… πυρετωδώς για να βγει στον (τηλεοπτικό, καθώς εκπέμπει εδώ και καιρό διαδικτυακά) «αέρα» στα μέσα Οκτωβρίου και ο Σταμάτης Μαλέλλης κάνει τις τελευταίες του επαφές.

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη έκλεισε για το Σαββατοκύριακο τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μάγδα Τσέγκου, η οποία θα αναλάβει την πρωινή ζώνη και θα πλαισιώνεται από δύο δημοσιογράφους που θα σχολιάζουν τα θέματα της επικαιρότητας .

Η Τσέγκου είχε παρουσιάσει και στον ΣΚΑΙ για δυο συνεχόμενα καλοκαίρια την πρωινή εκπομπή του σταθμού με μεγάλη επιτυχία φτάνοντας τα νούμερα της Nielsen στο 48%!

Για 20 χρόνια υπηρετεί σταθερά την ενημέρωση μέσα από την πρωινή ζώνη και έχει αποδείξει πως, τόσο στην αρχισυνταξία όσο και στην παρουσίαση, τα έχει καταφέρει με επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή θα ξεκινά στις 07:00 το πρωί κάθε Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρώνεται στις 11:00. Θα παίζει μάλιστα… απέναντι στο πρωινό του Σαββατοκύριακου του ΣΚΑΪ, και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά όπου η Τσέγκου ήταν επί σειρά ετών στην αρχισυνταξία αλλά και συμπαρουσιάστρια!

Θα έχει ενδιαφέρον…