Η εφημερίδα «Documento» καταγγείλει ότι της έκοψαν διαφήμιση (Pic)

Η εφημερίδα «Documento» καταγγείλει ότι της έκοψαν διαφήμιση (Pic)

Όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Με λευκό φύλλο στην τρίτη της σελίδα θα κυκλοφορήσει την Κυριακή η εφημερίδα «Documento» που καταγγείλει ότι της κόπηκε διαφήμιση.

Η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη παραδοσιακά τοποθετεί στην τρίτη της σελίδα ολοσέλιδη διαφήμιση. Όχι όμως αυτή την Κυριακή όπου θα υπάρχει η ένδειξη Εδώ θα έμπαινε η διαφήμιση που έκοψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα documentonews.gr

Με λευκή την 3η σελίδα, όπου παραδοσιακά τοποθετείται διαφήμιση, κυκλοφορεί η εφημερίδα Documento. Ένα λιτό και δηκτικό κείμενο πληροφορεί τους αναγνώστες ότι: «Εδώ θα έμπαινε η διαφήμιση που έκοψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Το Documento με αυτόν τον ξεκάθαρο τρόπο ενημερώνει τους αναγνώστες της εφημερίδας αλλά και του documentonews.gr ότι ο πρωθυπουργός της χώρας προσπαθεί να στραγγαλίσει οικονομικά τα ΜΜΕ που δεν του είναι αρεστά. Στο φύλλο της Κυριακής, υπάρχει, παράλληλα, αναλυτικό ρεπορτάζ για τις κινήσεις που γίνονται παρασκηνιακά από το Μέγαρο Μαξίμου με στόχο να συνθλιβεί οικονομικά η εφημερίδα.

Όπως γράφει ο εκδότης της εφημερίδας Κώστας Βαξεβάνης: «Αχ ανόητοι και αφελείς. Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να κλείσει το #Documento επειδή, όπως λέει, χτυπάει τη γυναίκα του. Παλεύει να το κλείσει γιατί αποκαλύπτει την πολιτική του. Είναι ο πιο μαχητικός εχθρός σε όσα θέλει να καθιερώσει. Μέρος τους είναι και η οικογενειακή παντοκρατορία».

Η εφημερίδα «Documento» καταγγείλει ότι της έκοψαν διαφήμιση (Pic)