Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης

Είχε αφήσει το στίγμα του στην έντυπη δημοσιογραφία.

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης 8 Οκτωβρίου σε ηλικία 70 ετών ο Κώστας Καίσαρης. Ο δημοσιογράφος με τεράστια διαδρομή στον έντυπο τύπο άφησε το στίγμα του με τον θρυλικό «Αποδυτηριάκια» στην εφημερίδα «Φίλαθλος».

Ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρείτο από ανίατη ασθένεια και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Με την αιχμηρή του πένα σημάδεψε τον αθλητικό τύπου και όχι μόνο. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία από τον «Ριζοσπάστη», ενώ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με «Τα Νέα», τον «Ελεύθερο Τύπο», με τις αθλητικές εφημερίδες «Goal News» και «Νοκ άουτ» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Ο τελευταίος σταθμός της δημοσιογραφικής του πορείας ήταν η ιστοσελίδα to10.gr και η εφημερίδα «Τα Νέα»

Όσα αναφέρονταν στην ιστοσελίδα sport24 όταν διατηρούσε τη δική του στήλη: «Ο Κώστας Καίσαρης, είναι όσο χρονών φαίνεται. Δεν έχει πτυχίο από το Χάρβαρντ, ούτε από κάποιο άλλο πανεπιστήμιο. Δεν έχει προηγούμενα με τα ψάρια, ή, τα πουλιά, για να δικαιολογεί το χόμπι του ψαρά, ή , του κυνηγού. Δεν του αρέσει ο Γιώργος Νταλάρας. Δεν θεωρείται καλός συνάδελφος. Δεν ξέρει να οδηγεί. Δεν έχει πει, ποτέ, ότι τα δύο πράγματα που μισεί είναι το ψέμα και η υποκρισία. Δεν θέλει να τον καλούν στο τηλέφωνο και να τον ενοχλούν με το πρόσχημα, «τι κάνεις;». Δεν του αρέσει το σούσι. Δεν πιστεύει ότι οι Σκοπιανοί, έχουν προσωπικά μαζί του. Ούτε, ότι οι Πέρσες το κρατάνε, που χάσανε στη μάχη του Μαραθώνα και κάποια στιγμή θα μας ξαναεπιτεθούν. Δεν βάφει τα μαλλιά του. Δεν θεωρεί ότι το καθημερινό γράψιμο, είναι πνευματική εργασία».