«Ο Τροχός της Τύχης» επιστρέφει με περισσότερα επεισόδια! Πότε κάνει πρεμιέρα;

«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Έτσι κατάφερε η Κουτσελίνη να εξοργίσει την Πέγκυ Ζήνα

Ζήνα εναντίον... Ζήνας.

Δύο Ζήνες, αντιμαχόμενες. Κάτι που αποκαλύφθηκε από τον σύζυγο της Πέγκυς Ζήνα, τον Γιώργο Λύρα.

Ο γνωστός μάνατζερ μέσω social media εξέφρασε την ενόχλησή του για κάποια σχόλια της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή της στο Star. Σύμφωνα με τον Λύρα, η Πέγκυ Ζήνα αρνήθηκε δέκα φορές να εμφανιστεί στην εκπομπή της Κουτσελίνη και η παρουσιάστρια την… εκδικήθηκε λέγοντας ανακρίβειες, όπως το πόσο και ποιοι τη βοήθησαν στην καριέρα της.

«Κανένας Τερζής δε βοήθησε την Πέγκυ στα Αστέρια. Η Πέγκυ τότε ήταν άγνωστη, το 1997 και τραγουδούσε 4 λεπτά. Το ντουέτο που έλεγε με τον Πασχάλη της το έκοψε μετά από μία βδομάδα διότι το απαίτησε η πρωταγωνίστρια παρτενέρ του και αυτός μάσησε γιατί δεν μπορούσε ίσως να της το αρνηθεί.

Η Πέγκυ μετά από λίγα χρόνια 2003 έκανε τεράστια επιτυχία με νεαρούς συναδέλφους της στα Αστέρια (τότε την είχε βοηθήσει πολύ ο Μαλέλης και το Star που εργάζεσαι) και αργότερα επίσης μία τεράστια επιτυχία με τον Πασχάλη Τερζή αλλά στην Ιερά Οδό. Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τις βοήθειες. Μόνο ο Μητροπάνος βοήθησε την Πέγκυ στην καριέρα της. Ασχολήσου λοιπόν με την θεματολογία που ταιριάζει στην εκπομπή σου και άσε ήσυχους τους καλλιτέχνες» σχολίασε ο Λύρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Zina (@peggyzina_official) στις

Όσο για την απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη; «Δεν έθιξα, ούτε ενόχλησα κανέναν καλλιτέχνη».

Μάλιστα…