Σοβαρές καταγγελίες για την ΕΡΤ

Σοβαρές καταγγελίες για την ΕΡΤ

Η είδηση που εξαφανίστηκε και η διαφήμιση άλλου Μέσου.

Οριστικά τέλος στην ποινική δίωξη εις βάρος του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Γεωργιάδη ο οποίος διωκόταν για το αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, το οποίο φέρεται να τελέστηκε στη Μολδαβία.

Πρωτόδικα ο Γεωργιάδης είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ, αφού το δικαστήριο τότε τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία (2-1) για το αδίκημα της ασέλγειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού ωστόσο του χορήγησε αναστολή έως την εκδίκαση της έφεσης του.

Ο πρώην πολιτικός παρουσιάστηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων και άκουσε από την εισαγγελέα της έδρας ότι το αδίκημά του παραγράφηκε λόγω των διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα.

Η ΕΡΤ λοιπόν ήταν το μόνο κανάλι που δεν μετέδωσε (στο δελτίο της) την εν λόγω είδηση, ούτε στο μεσημεριανό ούτε στο βραδινό…

Από την άλλη βέβαια το δημόσιο κανάλι διαφημίζει καθημερινά, ακόμη και στα δελτία του, την εφημερίδα «Καθημερινή», στην οποία εργαζόταν ο Κωνσταντίνος Ζούλας, νυν πρόεδρος της ΕΡΤ.

Κατάντια…