Ξανά στα ΜΜΕ ο Ανδρουλιδάκης

Ξανά στα ΜΜΕ ο Ανδρουλιδάκης

Βίος και πολιτεία, ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης

Στη δημοσιογραφική πιάτσα τον αποκαλούν, υποτιμητικά, «Μισέλ» ή «Κωσταγιώργη» από ένα επώνυμο που χρησιμοποιούσε το παλιό, καλό «Sportime», στα τελευταία του, έπνεε τα λοίσθια.

Διαβάζουμε λοιπόν, σε δελτίο Τύπου: «Ο “Επενδυτής” η πρώτη στην Ελλάδα business & politics εφημερίδα επιστρέφει κάθε Σάββατο στα χέρια των Ελλήνων που την αγάπησαν, με την υπογραφή του ίδιου δημιουργού του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Η σπουδαία εφημερίδα, που κυριάρχησε τις δεκαετίες 1990 και 2000 και πέτυχε μεγάλες εβδομαδιαίες πωλήσεις , θα κυκλοφορήσει μετά τις γιορτές σε κοινή επανέκδοση με την εφημερίδα “Εξουσία”, και οι δύο δημιουργήματα του ίδιου ανθρώπου. Η έκδοση χρηματοδοτείται από ομάδα γνωστών επιχειρηματιών που… μεγάλωσαν με τον “ΕΠΕΝΔΥΤΗ”».

Μιχάλης Ανδρουλιδάκης λοιπόν. Κάποτε μεγαλοδύναμος. Το «Sportime» ξεπουλούσε στα 90s και ο «Μισέλ» έγινε ζάπλουτος. Έβγαλε και την «Εξουσία» θέλοντας να ελέγξει την πολιτική σκηνή, αλλά η κακοδιαχείριση τον οδήγησε σε χρεοκοπία.

Πλέον η φράση «η έκδοση χρηματοδοτείται από ομάδα γνωστών επιχειρηματιών» προκαλεί τον γέλωτα αφού είναι τακτική του Ανδρουλιδάκη να… φαντάζεται και να ανακαλύπτει επενδυτές.

Μετά τη χρεοκοπία και το κλείσιμο της «Εξουσίας» και του «Sportime», αλλά και του καναλιού TEMPO (διότι είχε γίνει και… καναλάρχης) ο Ανδρουλιδάκης εξαφανίστηκε από τα media για περίπου μια δεκαετία. Επανήλθε ως αγοραστής της «Εξέδρας των Σπορ» από τον ΔΟΛ, την οποία κατόρθωσε να κλείσει μέσα σε… επτά μήνες.

Αργότερα έβγαλε εφημερίδα και σάιτ, τον «Επενδυτή» αλλά δεν μακροημέρευσαν και πολύ. Όπως και στην «Εξέδρα», ξανά άφησε κόσμο και κοσμάκη απλήρωτο…