Ο ΣΚΑΪ και το μεγάλο δάνειο

Ο ΣΚΑΪ και το μεγάλο δάνειο

Τι απαντάει για τα οικονομικά του σταθμού

Ερώτηση για το ζήτημα της δανειοδότησης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ είχε κάνει προς τα Υπουργεία Οικονομικών , Ανάπτυξης και προς τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης, Στέλιο Πέτσα, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Απόστολος Αβδελάς.

Με το που έγινε γνωστή η ερώτηση, η διευθύνουσα σύμβουλος του σταθμού, Ευαγγελία Κουτσαυτάκη, απάντησε στον βουλευτή τονίζοντας πως το περιεχόμενο της «εξέπληξε κατάφορα» τον ΣΚΑΪ και υπογράμμισε ότι τα «δημοσιεύματα είναι παντελώς αναληθή και συνιστούν απλώς μυθεύματα»

«Ο ΣΚΑΪ είναι τα τελευταία δύο χρόνια, 2018 και 2017, και αναμένεται και κατά το τρέχον έτος 2019, η ΜΟΝΗ κερδοφόρα επιχείρηση τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας.

Συνεπώς δεν έχει απολύτως καμία ανάγκη για δανεισμό και ούτε ζητήθηκε από οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα και συγκεκριμένα από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας δάνειο οποιουδήποτε ύψους για κάλυψη άμεσων δαπανών. Όλα δε τα σχετικά αναγραφόμενα σε δημοσιεύματα είναι παντελώς αναληθή και συνιστούν απλώς μυθεύματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.