Πάμε για πρωτιά! Αυτήν την τραγουδίστρια κλείνει η Ελλάδα για τη Eurovision 2020

Η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision: 16 χρόνια μετά τη διάλυση τους πάνε για την πρωτιά

Σενάριο - βόμβα.

Σενάριο βόμβα για επανένωση του συγκροτήματος One προκειμένου να συμμετάσχει στη Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας φέρνει στο φως το Star.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ανέφερε ότι υπάρχει σενάριο επανένωσης του συγκροτήματος προκειμένου να πάρει μέρος στο μουσικό διαγωνισμό. «Είναι ένας τραγουδιστής, ο οποίος αγαπάει πάρα πολύ την Eurovision και θέλει να πάει με το συγκρότημα του. Έχουν ξαναπάει το 2002 με το τραγούδι Gimme».

Οι One ήταν μουσικό συγκρότημα που σημείωνε τρομερή επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Το boy band που ήταν έμπνευση του Γιώργου Θεοφάνους κυριάρχησε μέχρι τις αρχές του 2000 όταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποχώρησε.

Το συγκρότημα συνέχισε με τον Δήμο Μπέκε ωστόσο διαλύθηκε οριστικά το 2004.

Όπως σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει γίνει ήδη μία επαφή με την ΕΡΤ: «Έχουν ετοιμάσει τραγούδι, απόλυτο hit για την Eurovision και έχει πάει ήδη στα γραφεία της ΕΡΤ. Είναι μία από τις προτάσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Μια πολύ δυνατή συμμετοχή που στους Eurofans θα αρέσει πάρα πολύ, γιατί αγαπούν τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και έχει πάει τρεις φορές».