Πέτρος Κωστόπουλος: Το σπίτι που του πήρε η τράπεζα και η απάντησή του σε όσους πιστεύουν πως έχει ακόμα «πολλά λεφτά» (Vid)

Ευθείες βολές κατά Πέτρου Κωστόπουλου

Πρώην συνεργάτης του ανοίγει το κεφάλαιο «Κλικ».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Άρης Τερζόπουλος είχαν χαρακτηριστεί ως οι «εμπνευστές του ελληνικού lifestyle». Και πράγματι ήταν.

Τα χρόνια πέρασαν και ο γνωστός εκδότης και πρώην κοντινός άνθρωπος του Κωστόπουλου μιλά στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» γυρνώντας πίσω στην εποχή της μεγάλης τους ρήξης και εκφράζοντας την πικρία του.

«Όταν έκλεισε το ‘Κλικ’, η δική μου η μετάβαση συμπεριελάμβανε και μια συνολική καταστροφή στα πάντα για μένα. Χάθηκαν περιοδικά, αυτοκίνητα, σπίτια, ό,τι είχα εκείνο τον καιρό χάθηκε. Οπότε, η μετάβαση, τον καιρό που τη βίωνα, ήταν αρκετά τραυματική ψυχολογικά, ήμουν στο πάτωμα.

Το αν θα ξαναδούλευα με τον Πέτρο Κωστόπουλο εξαρτάται από τις συνθήκες, δεν το βλέπω εύκολο έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή την εποχή. Ήταν πολύ μεγάλη η συνεισφορά του Πέτρου στο ‘Κλικ’, δεν θα είχε γίνει χωρίς τον Πέτρο. Μετά ήρθε η ρήξη που δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθα σε μεγάλη διάσταση μαζί του πάρα πολύ σοβαρή. Μου πέρασε αυτό στα δύο χρόνια».

Ευθείες βολές κατά Πέτρου Κωστόπουλου