Εξιτήριο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Εξιτήριο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Τι του συνέστησαν οι γιατροί.

Στο σπίτι του βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο γνωστός παρουσιαστής νοσηλευόταν από τις 4 Ιανουαρίου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το θάνατο του αδερφού του Θάνου. Ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια της υγείας του.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης, οι γιατροί συνέστησαν στον Ανδρέα Μικρούτσικο να μείνει για 7 ημέρες στο σπίτι ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για κάποιες ημέρες στην Εντατική, ενώ το πρώτο Ιατρικό Ανακοινωθέν σχετικά με την υγεία του στις 4 Ιανουαρίου ανέφερε: «Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. “Ιπποκράτειο” Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση».