Κι άλλος διορισμός… κανονικότητας από τη ΝΔ για δημοσιογράφο

Κι άλλος διορισμός… κανονικότητας από τη ΝΔ για δημοσιογράφο

Κανείς δεν πάει χαμένος με κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δεν πήγε χαμένος τόσος κόπος, τόσο κράξιμο στον ΣΥΡΙΖΑ και τόση αναπαραγωγή fake news από το Twitter, το οποίο αποτελεί εδώ και καιρό τη μόνη ενασχόλησή του.

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου διορίστηκε στο γραφείο Τύπου των Κτιριακών Υποδομών (ΚτΥΠ ΑΕ) και θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του. Ο δημοσιογράφος ανήκε προεκλογικά στην ομάδα επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά… ανεπίσημα. Όπως αρκετοί άλλοι του χώρου.

Η ΚτΥΠ ΑΕ προέκυψε από τη συγχώνευση δύο εταιρειών, της ΟΣΚ ΑΕ (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων) και της ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ (Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσοκομείων) και υπάγεται στην εποπτεία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Και στην ΚτΥΠ υπάγονται όλες οι δημόσιες κτιριακές υποδομές όπως τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τα δικαστήρια, τα σωφρονιστικά καταστήματα και ούτω καθεξής.

Παλιότερα ακούγαμε ότι ο Παπαπαναγιώτου προοριζόταν για διευθυντής στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αλλά, φυσικά, δεν πήγε χαμένος.

Ο Παπαπαναγιώτου έχει σωρεία ετών στα ΜΜΕ. Αλλά τα τελευταία χρόνια κάπου το έχασε. Θυμάστε, μετά την τραγωδία στο Μάτι, την είδηση για την επιστολή με την υπογραφή Αννίτα Π. «Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου ;».

Κι άλλος διορισμός… κανονικότητας από τη ΝΔ για δημοσιογράφο

Ε, αποδείχθηκε αργότερα ότι την είχε γράψει η… σύζυγος του Παπαπαναγιώτου, που είναι σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χωρίς κανένα ηθικό δισταγμό, «πατώντας» πάνω στη συναισθηματική φόρτιση εκείνων των ημερών και εκμεταλλευόμενη τη γνωριμία της με την οικογένεια Φύτρου, επιχείρησε να επιτεθεί στον πρώην πρωθυπουργό.

Μετά την αναπαραγωγή της επίμαχης επιστολής από πολλά ΜΜΕ, η τραγική μητέρα, Βαρβάρα Βουκάκη, αναγκάστηκε να απευθύνει έκκληση να μην αναδημοσιεύονται κείμενα που μιλούν εξ ονόματός της ή της οικογένειάς της και δεν προέρχονται από την ίδια…