Πώς θα καλυφθεί τηλεοπτικά το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Πώς θα καλυφθεί τηλεοπτικά το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Ο αγώνας μεταδίδεται από το Novasports 1.

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με ντέρμπι. Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 19:30 διεξάγεται το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από τις 17:40 θα ζήσουν τον παλμό του ντέρμπι με το pre game της εκπομπής «Η Ώρα των Πρωταθλητών» της Nova από το γήπεδο με όλα τα τελευταία νέα και εκλεκτούς καλεσμένους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το post game με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ο αγώνας μεταδίδεται από το Novasports 1 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη, Κωστή Μπότσαρη, Αποστόλη Λάμπου και Γιώργου Αργυρόγλου.

Game History: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του Ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν των δύο ομάδων με τις καλύτερες στιγμές των αναμετρήσεων τους από το 1995 μέχρι και σήμερα.

Το Game History: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 30/1 (23:00) στο Novasports3HD και θα προβληθεί επίσης την Παρασκευή 31/1 (17:00) στο Novasports1HD και το Σάββατο 1/2 (09:30) στο Novasports2HD. Τα highlights των αναμετρήσεων τους από το 1995 μέχρι και σήμερα είναι διαθέσιμα και στο κανάλι του Novasports στο YouTube, στο Novasports.gr/youtube

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για την Κ19 στο WEB TV

Παράλληλα, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 12:00 θα μεταδοθεί στο Web TV του Novasports.gr και στο κανάλι Novasports στο YoυTube το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα υποδομής Κ19.

Λίγο πριν από τις μεγάλες μάχες της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, διεξάγονται τα ντέρμπι για το πρωτάθλημα υποδομής κάτω των 19 ετών.  Όλοι οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα ντέρμπι της κατηγορίας Κ19 μέσα από τις μεταδόσεις των παιγνιδιών που γίνονται απευθείας από το Web TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι Novasports στο YoυTube