Μετά το ποδόσφαιρο η ΕΡΤ χρηματοδοτεί και τον κινηματογράφο

Αλλάζει και επαναλανσάρεται η ΕΡΤ: Όλες οι μεγάλες αλλαγές

Ο δημόσιος φορέας προσαρμόζεται στα δύο τηλεοπτικά ορόσημα που πλησιάζουν.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες το καλοκαίρι και οι εορτασμοί για τη συμπλήρωση διακοσίων ετών από την επανάσταση του 1821 είναι δύο τηλεοπτικά ορόσημα για την ΕΡΤ και το επόμενο έτος θα προσαρμοστείς στις ανάγκες τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life η διοίκηση του δημόσιου καναλιού ήδη από τον Ιούλιο του 2020 σκοπεύει να έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων, που θα μεταδώσει η ίδια, ξεκινάει το λανσάρισμα του νέου της προφίλ.

Τα πρώτα 35 εκατομμύρια θα επενδυθούν, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σε επενδύσεις ώστε το κανάλι να αποκτήσει πιο ελκυστικό προφίλ στο ευρύ κοινό και ιδιαίτερα στις γυναίκες.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι σκέψεις στο κανάλι υπάρχουν για να υπάρξει στο απογευματινό του πρόγραμμα μία εκπομπή που θα θυμίζει το αμερικάνικο «The View» με πάνελ πέντε γυναικών δημοσιογράφων.

Η εκπομπή «Μεσημερολόγιο» με τον Κώστα Λασκαράτο, τη Χρύσα Παπασταύρου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο θα ενταχθεί στο μεσημεριανό πρόγραμμα. Η σατιρική εκπομπή «Instalation» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο θα είναι το χαρτί της ΕΡΤ για το βραδινό της πρόγραμμα ενώ θα προστεθεί και η εκπομπή «Συναντήσεις».