Σενάριο για Mega… και Euroleague

Σενάριο για Mega… και Euroleague

Τι αθλητικά θα έχει το megaλο καναλι;

Το Mega, αργά ή γρήγορα, θα επανεμφανιστεί στους δέκτες μας, υπό νέα ιδιοκτησία (την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη), νέο πρόγραμμα, νέα πρόσωπα αλλά και σειρές σε επανάληψη από την πλούσια ταινιοθήκη του. Θα έχει όμως και αθλητικά, ήδη στο τμήμα έχουν ενταχθεί οι Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Κατσαρός, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Αντώνης Καρπετόπουλος, Γιώργος Χελάκης, Μιχάλης Τσώχος, Διονύσης Δελλής και Ευάγγελος Μίχος.

Εκτός από αθλητικές εκπομπές (μεσημεριανές τα… Σαββατοκύριακα και μια την Κυριακή βράδυ, σε παρουσίαση Καρπετόπουλου, με τηλεκριτικό διαιτησίας μάλιστα τον παλιό ρέφερι Ηρακλή Τσίκινη!), θα έχει και μεταδόσεις. Εχει ήδη τα δικαιώματα του Κυπέλλου Αγγλίας, ψάχνεται και για άλλα, θα παίξει (ευλόγως) αρκετός… Ολυμπιακός με αγώνες σε μαγνητοσκόπηση.

Συνάμα, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητά με τη Nova για να μεταδίδει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή τους αγώνες της Euroleague, επίσης σε μαγνητοσκόπηση! Εν μέσω του προσεχούς big deal Μαρινάκη και Forthnet, η εν λόγω κίνηση κάνει τη διαφορά, αν γίνει πράξη…