Εμπρηστική επίθεση στον εκδότη Ν. Καραμανλή - Τι βλέπουν οι Αρχές

Εμπρηστική επίθεση στον εκδότη Ν. Καραμανλή – Τι βλέπουν οι Αρχές

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες.

Θύμα εμπρηστικής επίθεσης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο εκδότης Νίκος Καραμανλής.

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έσπασαν το τζάμι του πολυτελούς αυτοκινήτου του και εκτόξευσαν στο εσωτερικό, εμπρηστικό μηχανισμό. Ο εκδότης εκείνη την ώρα έτρωγε σε ταβέρνα στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Όπως αναφέρει το newpost.gr και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τεζάρης, oι δράστες παρακολουθουσαν τις κινήσεις του εκδότη και έδρασαν όταν βρήκαν την κατάλληλη στιγμή. Εκτιμάται ότι η επίθεση σχετίζεται με υποθέσεις που αφορούν την επαγγελματική δραστηριότητα του εκδότη.

«Φύγαμε στις 8.30 από το γραφείο μου στην εφημερίδα, από τη Συγγρού, για να έρθω σε ένα τραπέζι εδώ. Ήρθαμε, παρκάραμε, γύρω στις 9 παρά, μπήκα μέσα στο μαγαζί και όταν καθίσαμε στο τραπέζι, ακούσαμε μία έκρηξη. Δεν πήγε το μυαλό μας εκεί. Δεν μπορούσαμε να ξέρουμε τι είχε συμβεί. Μας ειδοποίησαν απέξω οι περαστικοί κι ένα ζευγάρι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες ότι σταμάτησε μία μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι έσπασαν το αυτοκίνητο και έβαλαν μέσα μια βόμβα», δήλωσε ο Νίκος Καραμανλής στις κάμερες, μετά την επίθεση