Το νέο... «Power of Love» στο Open: Αυτό είναι το νέο ριάλιτι σχέσεων

Το νέο… «Power of Love» στο Open: Αυτό είναι το νέο ριάλιτι σχέσεων

Ποια η ιδιαιτερότητα του νέου σόου.

Ένα νέο ριάλιτι διαγωνιστικού τύπου έρχεται στην ελληνική τηλεόραση και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά για το Newsit τα αποκλειστικά δικαιώματα της προβολής του εξασφάλισε το Open.

Πρόκειται για το «Power Couple» και όπως προδίδει το όνομά του θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα διαγωνίζονται ζευγάρια.

Κάθε βδομάδα υπάρχουν τριών ειδών δοκιμασίες, μία για τους άντρες, μία για τις γυναίκες, και μία για τα ζευγάρια. Μία ακόμη πρωτοτυπία του είναι πως λίγο πριν τη δοκιμασία το κάθε ταίρι του διαγωνιζόμενου ποντάρει σε αυτό, αποδεικνύοντας κατά πόσο πιστεύει αλλά και γνωρίζει το έτερόν του ήμισυ.

Η εκπομπή προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου και οι ανατροπές στη διάρκεια των αγωνισμάτων είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του γνωρίσματα.

Το νέο... «Power of Love» στο Open: Αυτό είναι το νέο ριάλιτι σχέσεων

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που επικαλείται ο δημοσιογράφος την παρουσίαση του νέου ριάλιτι του σταθμού θα αναλάβει η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία θα παραμείνει στον σταθμό της Παινίας παρόλο το ενδιαφέρον που είχε δείξει ο ΣΚΑΪ να την εντάξει στην ομάδα του Big Brother, πριν τελικά καταλήξει στο πρόσωπο του Χάρη Βαρθακούρη.