Αξέχαστα πρόσωπα του Mega που δεν θα είναι στο κανάλι

Αξέχαστα πρόσωπα του Mega που δεν θα είναι στο κανάλι

«Mega όπως πάντα» λέει το μότο, όχι όμως για όλους.

Το Mega επιστρέφει στις οθόνες μας τα προσεχή 24ωρα. Και είναι απολύτως λογικός ο διαχωρισμός σε «παλιό Mega» και «νέο Mega» μιας και τα περισσότερα πρόσωπα δεν θα έχουν καμία σχέση με το megaλο κανάλι ως το προσωρινό, ως αποδείχθηκε, λουκέτο του.

Πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες έχουν ήδη βρει αλλού… μετερίζι, επαγγελματικό και χαράσσουν άλλη πορεία.

Όπως, επί παραδείγματι, η Ολγα Τρέμη, παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του καναλιού επί σειρά ετών. Έμεινε αρκετό καιρό εκτός τηλεόρασης, έλαβε μάλιστα και τη σύνταξή της και πρόσφατα ξεκίνησε βραδινή εκπομπή στην ΕΡΤ.

Άλλη μια megaλική παρουσιάστρια που εργάζεται σε άλλο κανάλι είναι η Μαρία Σαράφογλου, ως επί το πλείστον παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου του Mega. Και στιγματίστηκε η καριέρα της με την περιβόητη απορία «κι εμείς τι να κάνουμε που όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με το “Ναι”;» παραμονές του δημοψηφίσματος του 2015. Η Σαράφογλου παρουσιάζει πλέον δελτία στον ΑΝΤ1.

Αξέχαστα πρόσωπα του Mega που δεν θα είναι στο κανάλι

Ανάλογη πορεία και για τον Νίκο Στραβελάκη, επί 30ετία παρουσιαστή δελτίων στο Mega, μετά το κλείσιμο του καναλιού εντάχθηκε στον ΣΚΑΪ, αλλά και για τη Λίνα Δρούγκα που από το μεσημεριανό δελτίο του Mega βρέθηκε στο αντίστοιχο του Open.

Ο δε Ιορδάνης Χασαπόπουλος ήταν κομμάτι της… ψυχής του καναλιού, και ως ρεπόρτερ και ως παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, πλέον είναι στο πρωινό του Open. Ανάλογη πορεία είχε και ο Δημήτρης Τάκης, που παρουσιάζει εκπομπή στο Action 24

Και αρκετοί γνωστοί ρεπόρτερ, που ήταν επί σειρά ετών στο Mega, ήδη εργάζονται σε άλλα κανάλια. Η Κλειώ Νικολάου των διεθνών θεμάτων είναι στον ΣΚΑΪ, η Μίνα Καραμήτρου των αστυνομικών έχει πιάσει δουλειά στο Open, όπως και η Δέσποινα Βλεπάκη, η Μίνα Βάρσου έχει πάει στον Alpha, όπως και η Ελένη Λαζάρου ενώ ο Αντώνης Φουρλής πήγε στον ΑΝΤ1. Γενικώς πάντως το Open, κανάλι που άνοιξε ενόσω το Mega είχε κλείσει, προσέλκυσε αρκετούς ανθρώπους του, όπως τον ανταποκριτή από την Ουάσινγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου, τον αντίστοιχο από το Βερολίνο, Παντελή Βαλασσόπουλο και φυσικά τον ρεπόρτερ και ερευνητή Σωτήρη Δανέζη.

Αξέχαστα πρόσωπα του Mega που δεν θα είναι στο κανάλι

Υπήρξε όμως και εναλλακτικός επαγγελματικός προορισμός για μερικούς. Όπως για την οικονομική ρεπόρτερ Σοφία Δήμτσα έχει αναλάβει το γραφείο Τύπου της ΔΕΗ. Η δε Ναταλί Κάκκαβα που κάποτε παρουσίαζε τον καιρό στο δελτίο, έκανε νέο ξεκίνημα προωθώντας μέσω social media ρούχα για γονείς και παιδιά, τα οποία σχεδιάζει η ίδια.