Η Πενέλοπε, η Σαρλίζ και η… χυλόπιτα από τον «Έλληνα» Τομ Χανκς

Η Πενέλοπε, η Σαρλίζ και η… χυλόπιτα από τον «Έλληνα» Τομ Χανκς

Τηλεοπτικό παρασκήνιο από το… κόκκινο χαλί.

Η ταινία «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-Χο ήταν ο μεγάλος νικητής της 92ης τελετής απονομής των βραβείων Oscar, αφού στέφθηκε καλύτερη ταινία της χρονιάς, αποτελώντας την πρώτη διεθνή ταινία που κερδίζει το μεγάλο βραβείο στην ιστορία του θεσμού.

Η νοτιοκορεάτικη ταινία, η οποία απέσπασε, επίσης, τα βραβεία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου και καλύτερης σκηνοθεσίας, είναι ήδη διαθέσιμη στην on demand υπηρεσία της Cosmote TV, Movies Club, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε α’ τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στα κανάλια Cosmote Cinema, μέσα στο 2020.

Η Cosmote TV κάλυψε άρτια τη 92η απονομή με απεσταλμένο τον Γιώργο Σατσίδη, τον μόνο Ελληνα που ήταν στο κόκκινο χαλί! Και δεν είναι δα και εύκολο να είσαι από την Ελλάδα, να υπάρχει πλήθος συνεργείων από τηλεοπτικούς κολοσσούς και να πάρεις κάποια δήλωση! Και η αλήθεια είναι ότι Σατσίδης έφαγε και μερικές… πόρτες. «Τομ, Greece! Greece!» φώναξε στον διάσημο, Έλληνα πλέον, Τομ Χανκς ο Σατσίδης. Αλλά, παρά το… ακλόνητο επιχείρημα, δεν κοντοστάθηκε…

Ωστόσο, κοντοστάθηκαν στην κάμερα και του μίλησαν Αλ Πατσίνο, η απαστράπτουσα Πενέλοπε Κρουζ, η Σιγκούρνι Γούιβερ και η σαγηνευτική Σαρλίζ Θερόν.