Με μετάδοση και η Formula 2 από φέτος, σε 4Κ η Formula 1

Με μετάδοση και η Formula 2 από φέτος, σε 4Κ η Formula 1

Νέα αγωνιστική σεζόν στα μηχανοκίνητα.

Η νέα αγωνιστική περίοδος των κορυφαίων πρωταθλημάτων μηχανοκίνητου αθλητισμού Formula 1, Formula 2 και MotoGP ξεκινά με μετάδοση και φέτος από την Cosmote TV.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 επιστρέφει τη νέα σεζόν ανανεωμένο, καθώς έχουν προστεθεί στο πρόγραμμά του τα grand prix του Βιετνάμ και της Ολλανδίας, πρώτος σταθμός είναι η Αυστραλία και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν στη διάθεσή τους ζωντανά -μέσω των καναλιών Cosmote Sport και Cosmote Sport 4K – όλη τη δράση του πρώτου τριημέρου 13 με 15 Μαρτίου, από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές μέχρι και τον αγώνα.

Από φέτος, θα μεταδίδεται από την Cosmote TV και το σύνολο των αγώνων της Formula 2, καθώς το κανάλι εξασφάλισε τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση της διοργάνωσης για τις επόμενες δύο περιόδους (2020-21). Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, που αποτελεί τη μικρότερη κατηγορία της Formula 1, αλλά και χώρο ανάδειξης νέων πιλότων, κάνει πρεμιέρα στο Μπαχρέιν (21-22/3), ενώ ο πρώτος αγώνας εντός ευρωπαϊκών συνόρων θα διεξαχθεί το τριήμερο 1-3/3 στο σιρκουί Ζάντφουρτ της Ολλανδίας.

Πρεμιέρα κάνει τον Μάρτιο στα κανάλια Cosmote Sport και το MotoGP, με την εκκίνηση του πρώτου αγώνα της περιόδου 2020 να έχει οριστεί για το τριήμερο 6-8/3.

Στο πρόγραμμα των καναλιών Cosmote Sport, ανήκει και το World Rally Championship (WRC), το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τον Ιανουάριο. Τα αθλητικά κανάλια Cosmote Sport καλύπτουν ζωντανά και αποκλειστικά δέκα ειδικές διαδρομές κάθε τριήμερου αγώνα του WRC, με περισσότερες από 130 ώρες απευθείας συνδέσεων σε ετήσια βάση. Ο τρίτος αγώνας της σεζόν θα διεξαχθεί στο Μεξικό από τις 12 έως τις 15/3.