Καλεσμένος στο δελτίο ο… σύζυγος της παρουσιάστριας

Καλεσμένος στο δελτίο ο… σύζυγος της παρουσιάστριας

Έγινε κι αυτό στην αθάνατη ελληνική τηλεόραση.

Προ ολίγων ημερών, από τις 3 Μαρτίου, η Βίκυ Παπαλουκά ανέλαβε την παρουσίαση του ανανεωμένου δελτίου ειδήσεων του Epsilon TV. Μια δημοσιογράφος με εμπειρία στην παρουσίαση δελτίων, σε άλλα αθηναϊκά κανάλια, αλλά και σε εκπομπές.

Βεβαίως, δεν πρόλαβα νε κλείσει μια εβδομάδα στο… τιμόνι του δελτίου και προέβη σε μια κίνηση που, αν μη τι άλλο, ξενίζει: είχε καλεσμένο στο δελτίο τον βουλευτή Κοζάνης με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέα Πάτση. Ο οποίος τυγχάνει και… σύζυγός της.

Ο κ. Πάτσης, απαντώντας σε ορισμένα επικριτικά σχόλια στα social media, υποστήριξε ότι η σύζυγός του έχει χρόνια πορεία σε σειρά ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, «έχει αυτόνομη πορεία που δεν σχετίζεται με την δική μου πολιτική ιδιότητα».

Καλεσμένος στο δελτίο ο… σύζυγος της παρουσιάστριας

Fair enough. Ωστόσο πώς θα φαινόταν, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αν η Σία Κοσιώνη καλούσε στον ΣΚΑΪ τον Κώστα Μπακογιάννη ή η Μάρα Ζαχαρέα, στου Star, τον Θόδωρο Ρουσόπουλο; Και ο Μπακογιάνης και ο Ρουσόπουλος έχουν φιλοξενηθεί στα εν λόγω κανάλια, ωστόσο σε άλλες εκπομπές και με άλλους παρουσιαστές…