Πανούτσος - Προβατάς στα μικρόφωνα  του Athens Voice Radio 102.5

Πανούτσος – Προβατάς στα μικρόφωνα του Athens Voice Radio 102.5

Οι δυο άντρες ξανασυνεργάζονται.

Ο Αντώνης Πανούτσος και ο Μάκης Προβατάς αναλαμβάνουν να μας καλημερίζουν κάθε πρωί στις 10:00 από τον ραδιοφωνικό σταθμό Athens Voice Radio 102.5.

Το δίδυμο με την ξεχωριστή χημεία συμφώνησε με το νέο ραδιόφωνο της free press εφημερίδας του Φώτη Γεωργελέ και θα κρατάει συντροφιά στους ακροατές για δύο ώρες.

Ο Αντώνης Πανούτσος διατηρεί και την θέση του δίπλα στον Αντώνη Καρπετόπουλο καθημερινά από τη συχνότητα του Σπορ FM 94,6 και όπως φαίνεται αυτή τη φορά θα έχει έναν σημαντικό λόγο για να… καθυστερεί όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια στο πρώτο ημίωρο της εκπομπής. Καθώς με το που θα τελειώνει η εκπομπή του στο ένα ραδιόφωνο να πρέπει να φεύγει για το άλλο…

Οι δύο πετυχημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και δημοσιογράφοι ξανασυνεργάζονται μετά από πολλά χρόνια.

Είχαν κάνει μαζί με τον Αντώνη Καρπετόπουλο το τηλεοπτικό «Όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους» που είχε προβληθεί από το Mega channel για μία σεζόν.

Ακόμα παραμένει άγνωστο πώς θα αντιδράσει η Σιδηρά Κυρία του ομίλου ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαυτάκη και αν θα επιτρέψει ένας παραγωγός του σταθμού να βγαίνει και σε άλλη ραδιοφωνική συχνότητα, αν και οι δυο σταθμοί δεν θεωρούνται ανταγωνιστικοί. Ούτε το περιεχόμενο των δυο εκπομπών θα έχει την παραμικρή σχέση…