Ναταλία Γερμανού VS Sfera: Ο πραγματικός λόγος που έληξε η συνεργασία τους

Ναταλία Γερμανού VS Sfera: Ο πραγματικός λόγος που έληξε η συνεργασία τους

Τελικά πόσο «βελούδινο» ήταν αυτό το διαζύγιο;

Η είδηση της λήξης της συνεργασίας της Ναταλίας Γερμανού με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Sfera» μπορεί να ξάφνιασε τους πάντες, για το κοντινό φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον, όμως, ήταν απλά μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ρεπορτάζ του Τv-24, το οποίο μπορεί μεν να κάνει λόγο για ένα «βελούδινο» διαζύγιο, υποστηρίζει δε πως η συμπεριφορά της Ναταλίας ήταν εκείνη που έφερε το τέλος μιας συνεργασίας που μετρούσε πάνω από 20 χρόνια.

Η Ναταλία Γερμανού φέρεται να μην ήταν ιδιαιτέρως συνεπής στις υποχρεώσεις της τον τελευταίο ένα χρόνο, την ίδια ώρα που ήταν προφανές πως δεν πήγαινε στη δουλειά της με τον ενθουσιασμό των προηγούμενων ετών.

Ο σταθμός γνώριζε πως πολλές από τις εκπομπές της δεν μεταδίδονταν ζωντανά, μα ήταν γραμμένες –κυρίως πριν τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, με τον οποίο φέτος έκαναν πρεμιέρα μία εβδομάδα αργότερα από τις υπόλοιπες εκπομπές- λόγω των τηλεοπτικών υποχρεώσεων της παρουσιάστριας αλλά και κάποιων προβλημάτων υγείας.

Η Ναταλία λέγεται πως ενημέρωνε συχνά τον σταθμό πως θα απουσιάσει λόγω των ημικρανιών που την ταλαιπωρούσαν αλλά και λόγω… κούρασης. Ο Sfera, από τη μεριά του, δε φάνηκε πρόθυμος να εξακολουθήσει να «συγχωρεί» τις συνεχείς απουσίες της Ναταλίας, με αποτέλεσμα η συνεργασία τους να λήξει.

Κάτι που δε φαίνεται να πτόησε τη Γερμανού καθώς μοιάζει να το ήθελε αρκετό καιρό πριν το οριστικό φινάλε…