Αποκλειστικό: Δύο προτάσεις για τον ΣΠΟΡ FM! Με ποιους συζητάει ο Αλαφούζος για την πώληση του σταθμού

Αποκλειστικό: Δύο προτάσεις για τον ΣΠΟΡ FM! Με ποιους συζητάει ο Αλαφούζος για την πώληση του σταθμού

Θέμα χρόνου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας...

Μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακολούθησε ένα κύμα αλλαγών στα Μέσα του Ομίλου ΣΚΑΪ.

Μια σειρά απομακρύνσεων από το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ, αλλά και από τον ΣΠΟΡ FM, έδειχνε ότι η επόμενη μέρα στα δυο Μέσα θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου η πώληση της πρώτης αθλητικής συχνότητας της χώρας από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι του σταθμού, (από τον πρώτο έως και τον τελευταίο), δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προσπαθώντας να κρατήσουν τον ΣΠΟΡ FM 94,6 όσο πιο ψηλά γίνεται στους πίνακες της ακροαματικότητας, η ανησυχία για την επόμενη μέρα είναι έκδηλη στις συζητήσεις τους.

Κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει, καθώς η Σιδηρά Κυρία του ομίλου, Εύη Κουτσαυτάκτη, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις…διορθωτικές κινήσεις της στο δυναμικό του σταθμού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DailyMedia έως τώρα έχουν γίνει δυο σοβαρές κρούσεις στον Γιάννη Αλαφούζο για την πώληση του ΣΠΟΡ FM.

Η πρώτη είναι από τον Ροδόλφο Οντόνι ο οποίος και στο παρελθόν είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την εξαγορά του σταθμού. Η απόσταση που χωρίζει τις δυο πλευρές είναι μεγάλη και δύσκολα θα γεφυρωθεί, όμως όσοι ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις επιμένουν ότι ο Οντόνι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Η δεύτερη είναι από γνωστό και πολύ αγαπητό πρόσωπο από τον χώρο του αθλητισμού, που πλέον δραστηριοποιείται σε άλλο χώρο. Και αυτός προσέγγισε την πλευρά του Αλαφούζου όμως η πρόταση του δεν έγινε δεκτή.

Αν θα παρουσιαστεί και τρίτος ενδιαφερόμενος ή αν θα επανέλθουν οι δυο πρώτοι με νέα πρόταση θα φανεί το προσεχές διάστημα. Το σίγουρο είναι ότι η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι να πουλήσει τον σταθμό. Όχι και να τον ξεπουλήσει όμως…