Ναταλία Γερμανού VS Sfera: Ο πραγματικός λόγος που έληξε η συνεργασία τους

Ναταλία Γερμανού: Ξαναγυρνά στον Sfera 102,2!

Ναταλία Γερμανού: Ξαναγυρνά στον Sfera;

Ένας περίπου μήνας πέρασε από την ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού πως αποχωρεί από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Sfera», ύστερα από 20 περίπου χρόνια συνεργασίας.

Η ίδια είχε αποχαιρετήσει τον ραδιοφωνικό σταθμό μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έγραφε:

«Μετά από πολλάάάά χρόνια, κλείνω τον κύκλο μου στο Sfera και αποχαιρετώ με απέραντη αγάπη συναδέλφους, ηχολήπτες και το φανατικό σφεροκοινό. Ήταν υπέροχα -κι αυτό κρατάμε μόνο. Ένα μεγάλο, τεράστιο Ευχαριστώ σε όλους… Και καλή αντάμωση».

Τα δεδομένα, όμως, φαίνεται πως άλλαξαν και οι φήμες θέλουν την Ναταλία να επιστρέφει ξανά στον τόπο του εγκλήματος, παρά το γεγονός πως οι πραγματικοί λόγοι που οδήγησαν στο «διαζύγιο» αυτό ήταν σοβαρότατοι.

H Ναταλία όπως αποδεικνύεται, επιστρέφει στην «πιο σταθερή της σχέση», έναν μήνα μετά την αποχώρησή της, παρά το γεγονός ότι οι ραδιοφωνικές προτάσεις που δέχτηκε υπήρξαν πολλές.

Οι εκπομπές της αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, σε νέα ώρα και χωρίς το ραδιοφωνικό της ταίρι, Βαγγέλη Χαρισόπουλο.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός επιβεβαίωσε τη μεγάλη επιστροφή και μέσω Instagram!