Βγαίνει στον «αέρα» το ραδιόφωνο της Athens Voice

Από μέρα σε μέρα βγαίνει στον «αέρα» με κανονικό πρόγραμμα το ραδιόφωνο της «Athens Voice».

Το επιτυχημένο free press αποκτά τη δική του συχνότητα για να γίνει «η φωνή της Αθήνας». Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα ηχητικά σήματα με τη φωνή της Κατερίνας Παναγοπούλου, δημοσιογράφου του Star και της Athens Voice.

Όσον αφορά το πρόγραμμα θέση πίσω από τα μικρόφωνα αναμένεται να πάρουν μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσόπουλος, ο Μάκης Προβατάς, ο Αντώνης Πανούτσος και ο Άγγελος Τριάντης. Στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και όσοι παραγωγοί έχουν μείνει από το «Nitro 102,5» στη συχνότητα του οποίου θα εκπέμπει το νέο ραδιόφωνο.

Ήδη στο athensvoice.gr δημοσιεύθηκε και η «προαναγγελία» του νέου ραδιοφώνου.

«Συντονιστείτε στους 102,5 και παρακολουθήστε ζωντανά τη δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού.

Η Athens Voice, η εφημερίδα της Αθήνας, δημιουργεί ένα ραδιόφωνο για την πόλη. Και όπως είναι η Αθήνα, έτσι και το ραδιόφωνό της θα είναι ζεστό, πολύχρωμο, με ποικιλία ήχων και φωνών, αντιφατικό και απρόβλεπτο. Η Αθήνα έχει πολλές φωνές, έχει χίλια πρόσωπα και χίλιους ήχους. Η Αθήνα έχει κλάξον και κομπρεσέρ, Ηρώδειο και Τεχνόπολις, φρένα σε βρεγμένη άσφαλτο και γυναικείες φωνές στο μετρό. Είναι Μόνικα και Μαρίνα Σάττι, Στέρεο Νόβα και Ρόδες. Είναι όλα τα τραγούδια που τραγουδήσαμε.

Από μέρα σε μέρα, μια γνωστή και αγαπημένη φωνή θα παίρνει τη θέση της στα μικρόφωνα του σταθμού. Δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ντίτζεϊς, στάνταπ κομίντιανς, μουσικοί και οι Φίλοι μας. Στους 102,5 δεν θα βρείτε ένα συνηθισμένο ραδιόφωνο. Όπως πάντα έκανε και κάνει η Athens Voice, θα βρείτε πρόσωπα γνωστά σε νέους ρόλους, φωνές οικείες που έχουν πάντα κάτι να πουν, γκεστ σταρ όσους δημιουργούν σε κάθε τομέα της αστικής ζωής και τη νέα σκηνή της Αθήνας στη δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο.

Στη ραδιοφωνική σκηνή της Athens Voice κάθε μέρα θα ανεβαίνει μια διαφορετική «παράσταση». Πομποί και δέκτες θα ταξιδεύουν στη συχνότητα που θέλει να γίνει το διαβατήριο για μια ανήσυχη πόλη.

Στους 102,5 θα βρείτε την Athens Voice όπως θα ήταν, αν ήταν ήχος. Ό,τι αγαπήσατε να διαβάζετε θα το συναντήσετε στα ηχεία και τα ακουστικά σας.

Και όσα θέλετε να μάθετε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη που αγαπάμε, θα βρίσκονται στους 102,5.

Συντονιστείτε στους 102,5. Ακούτε ήδη τη Φωνή της Αθήνας».