2 νέες απομακρύνσεις: Ποιοι δημοσιογράφοι δεν συνεχίζουν στον ΣΠΟΡ FM

Δε λένε να τελειώσουν οι απομακρύνσεις στελεχών και δημοσιογράφων από τον αθλητικό σταθμό Σπορ FM.

Ο σταθμός που ανήκει στον όμιλο Αλαφούζου τους τελευταίους μήνες έχει απομακρύνει πλήθος ιστορικών συνεργατών του και σήμερα υπήρξε συνέχεια με έναν από τους πιο γνωστούς ρεπόρτερ της ΑΕΚ και έναν ραδιοφωνικό παραγωγό που κατά καιρούς είχε συμμετοχή στο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα του σταθμού.

Οι Γιάννης Κυφωνίδης και Μάκης Διόγος είναι τα νέα «θύματα» της οικονομικής πολιτικής του σταθμού.

ΚΥΦΩΝΊΔΗς

Ο πρώτος αποχαιρέτισε μέσω μίας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Υπηρέτησα τον ΣΠΟΡ fm, 94,6 περίπου 15 χρόνια, σε δύο διαφορετικές περιόδους, τα τελευταία 11 συνεχόμενα! Με ακούγατε μεσημέρια για το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και τα τρία τελευταία τα Σαββατοκύριακα με συνοδοιπόρο τον Makis Diogos ήταν τα καλύτερα μου γιατί κάθε φορά ένιωθα χαρά που θα κάνουμε εκπομπή μαζί! Από σήμερα αποτελούμε παρελθόν για τον σταθμό και η απόφαση μου είναι να κρατήσω μόνο τα όμορφα γιατί δεν έχω χώρο για ανθρώπους και συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία μου στη ζωή και τη δουλειά! Εις το επανιδείν σε φίλους και «εχθρούς»!!!

Το ίδιο έκανε από τον δικό του λογαριασμό ο Μάκης Διόγος με την παρακάτω ανάρτηση.

Μετά από σχεδόν 25 χρόνια το κεφάλαιο ΣΠΟΡ FM 94.6 κλείνει. Λίγο άδοξα αλλά έτσι είναι η ζωή. Ηταν καταπληκτικά χρόνια που σημάδεψαν τη δημοσιογραφική μου πορεία. Ας είναι υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά. ΥΓ Το ραδιοφωνικό μου στέκι παραμένει σταθερά κάθε Τετάρτη 12 με 2 το μεσημέρι στο Amagi Radio (amagi.gr)😉 ΥΓ2 Αδερφέ John Kifonidis ποιος θα μου μαθαίνει τενις τωρα;