Επιστροφή στα ερτζιανά για τον Νίκο Μουρατίδη

Επιστροφή στα ερτζιανά για τον Νίκο Μουρατίδη

Από ποια συχνότητα θα ακούμε τον επιτυχημένο μουσικό παραγωγό;

Πίσω από τα μικρόφωνα επιστρέφει ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός που έχει γράψει άπειρα «χιλιόμετρα» σε ραδιοφωνικές εκπομπές επιστρέφει στα ερτζιανά μέσα από τη συχνότητα των «Παραπολιτικών». Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 18:00 το απόγευμα και θα είναι τρίωρη.

Ο Νίκος δίνει ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο με τη «Μικρή μας Πόλη». Στην εκπομπή θα έχει θέση οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη και όχι μόνο.

Όπως γράφει και ο ίδιος στο προσωπικό του ιστολόγιο:

«Η απόφασή μου να επιστρέψω στο ραδιόφωνο μετά από κάποια χρόνια αποχής, σηματοδοτεί αρκετά πράγματα. Θέλω να παίξω ωραίες μουσικές, ωραία τραγούδια και να μιλάω για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ. Η εκπομπή μου στα Παραπολιτικά FM 90.1 θα λέγεται… Η μικρή μας πόλη».

Όσον αφορά το ύφος της εκπομπής του γράφει:

«Επανέρχομαι λοιπόν κάθε Σαββατοκύριακο από τις 6μμ- 9μμ στα Παραπολιτικά FM 90.1 με την εκπομπή Η μικρή μας πόλη, στην οποία θα ακούμε ειδήσεις και σχόλια για ότι σημαντικό συμβαίνει στην πόλη μας. Όλα αυτά, μαζί με μουσικές και τραγούδια από το Ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο…. και τηλεφωνικές συνομιλίες με γνωστούς ανθρώπους.

Στις πρώτες εκπομπές θα ακούσουμε τους: Σταμάτη Κραουνάκη, Γρηγόρη Βαλτινό, Στέφανο Κορκολή, Σοφία Αρβανίτη, Τάσο Μελετόπουλο, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Παρθενόπη Μπουζούρη, Kelly Kaltsi κ.α».