Έριξε «βόμβα» η Athens Voice: τα πρώτα 3 ονόματα που στελεχώνουν το ραδιόφωνό της!

Σε τρεις κινήσεις που κατά πάσα πιθανότητα θ’ αποδειχθούν ματ στο ραδιοφωνικό στερέωμα έχει προβεί ο Φώτης Γεωργελές: ο εκδότης της Athens Voice φρόντισε να «θωρακίσει» το… νεόδμητο ραδιόφωνο της free press εφημερίδας, το οποίο βρίσκεται στον αέρα εδώ και λίγο καιρό παίζοντας μόνο μουσική.

Ποιους θ’ ακούμε στους 102.5, λοιπόν, την τρέχουσα σεζόν; Ο Μάκης Προβατάς με τον Αντώνη Πανούτσο θα κάνουν μια πρωινή δίωρη εκπομπή (10-12), συνθέτοντας ένα δίδυμο που ταιριάζει ιδεατά με την φιλοσοφία της Athens Voice. Θυμίζουμε πως ο Πανούτσος έχει καθημερινή δίωρη εκπομπή και στον ΣΠΟΡ FM (με τον Αντώνη Καρπετόπουλο στις 12-2).

Έριξε «βόμβα» η Athens Voice: τα πρώτα 3 ονόματα που στελεχώνουν το ραδιόφωνό της!

Ο τρίτος που θα δώσει το «παρών» στο νέο αυτό εγχείρημα είναι ο Στέφανος Τσιτσόπουλος. Ο επί σειρά ετών διευθυντής του περιοδικού SOUL διαθέτει μακροχρόνια ραδιοφωνική εμπειρία στα «ερτζιανά» της Θεσσαλονίκης (88μισό, Republic 100.3, Imagine 89.7, Fly 104) και μετακομίζει στην Αθήνα για το Athens Voice Radio 102.5.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η επίσημη ανακοίνωση στο site της Athens Voice:

«Συντονιστείτε στους 102,5 και παρακολουθήστε ζωντανά τη δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού.

Η Athens Voice, η εφημερίδα της Αθήνας, δημιουργεί ένα ραδιόφωνο για την πόλη. Και όπως είναι η Αθήνα, έτσι και το ραδιόφωνό της θα είναι ζεστό, πολύχρωμο, με ποικιλία ήχων και φωνών, αντιφατικό και απρόβλεπτο. Η Αθήνα έχει πολλές φωνές, έχει χίλια πρόσωπα και χίλιους ήχους. Η Αθήνα έχει κλάξον και κομπρεσέρ, Ηρώδειο και Τεχνόπολις, φρένα σε βρεγμένη άσφαλτο και γυναικείες φωνές στο μετρό. Είναι Μόνικα και Μαρίνα Σάττι, Στέρεο Νόβα και Ρόδες. Είναι όλα τα τραγούδια που τραγουδήσαμε.

Από μέρα σε μέρα, μια γνωστή και αγαπημένη φωνή θα παίρνει τη θέση της στα μικρόφωνα του σταθμού. Δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ντίτζεϊς, στάνταπ κομίντιανς, μουσικοί και οι Φίλοι μας. Στους 102,5 δεν θα βρείτε ένα συνηθισμένο ραδιόφωνο. Όπως πάντα έκανε και κάνει η Athens Voice, θα βρείτε πρόσωπα γνωστά σε νέους ρόλους, φωνές οικείες που έχουν πάντα κάτι να πουν, γκεστ σταρ όσους δημιουργούν σε κάθε τομέα της αστικής ζωής και τη νέα σκηνή της Αθήνας στη δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο.

Στους 102,5 θα βρείτε την Athens Voice όπως θα ήταν, αν ήταν ήχος. Ό,τι αγαπήσατε να διαβάζετε θα το συναντήσετε στα ηχεία και τα ακουστικά σας.

Και όσα θέλετε να μάθετε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη που αγαπάμε, θα βρίσκονται στους 102,5.

Συντονιστείτε στους 102,5. Ακούτε ήδη τη Φωνή της Αθήνας».