Κόκκινο

Το ΔΣ του σταθμού απαντάει στις φήμες: «Για πολλά ακόμη χρόνια …Στο Κόκκινο»

Ολόκληρη η ανακοίνωη της ιδιοκτήτριας εταιρείας.

Μετά την ανακοίνωση που είχε κάνει ο Λευτέρης Κρέτσος στη ΔΕΘ για τις ψηφιακές ραδιοφωνικές άδειες έχουν περάσει τρείς μήνες που ακούγονται και γράφονται πολλά.

Οι άδειες θα είναι μόλις 18 για τα πανελλαδικής εμβέλειας ραδιόφωνα ενώ σε κάθε περιφέρεια θα εκπέμπουν επιπλέον και άλλα 60 με 68 ραδιόφωνα ανάλογα και τον πληθυσμό.

Το γεγονός αυτός αύξησε τις φήμες για κλείσιμο γνωστών ραδιοφωνικών σταθμών, και σε μία από τις φήμες αυτές ενεπλάκη και το όνομα του «105,5 στο Κόκκινο».

Το ΔΣ της LEFT MEDIA Α.Ε (105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ) εξέδωσε ανακοίνωση που ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του:

Θυμηδία και μόνον προκαλούν τα δημοσιεύματα ορισμένων ευφάνταστων «ειδικών» του χώρου των ΜΜΕ περί «κλεισίματος» του ραδιοφωνικού σταθμού 105, 5 Στο Κόκκινο εξαιτίας του νέου θεσμικού πλαισίου που προωθεί η κυβέρνηση για την εξυγίανση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο πληροί όλες τις προϋποθέσεις (προσωπικό, παραγωγή ειδησεογραφικού και πολιτιστικού προγράμματος, υποδομές κλπ) που το προωθούμενο θεσμικό πλαίσιο ορίζει για την έγκριση της άδειας λειτουργίας του. Η ιδιοκτήτρια εταιρία θα κάνει όλες τις δέουσες ενέργειες για την απρόσκοπτη λειτουργία του σταθμού. Οι ευφάνταστοι μελλοντολόγοι ας είναι σίγουροι ότι θα ασχολούνται μαζί μας για ακόμη πολλά, πολλά χρόνια.