Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκινά τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή σε νεόστατο ραδιοφωνικό σταθμό

Ο λόγος για τον Party FM 104, στον οποίο η Ελεονώρα θα κάνει εκπομπή με τον Μάνο Μανιάτη.

Ο σταθμός μέσα από τα επίσημο Instagram του έκανε την ανακοίνωση για τη συνεργασία και έδωσε πληροφορίες για την πρεμιέρα της εκπομπής.

«Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στην πρωινή ζώνη, κάνει… πάρτι και είστε όλοι καλεσμένοι!!! Από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Μάνος Μαγιάτης θα είναι η νέα καθημερινή, πρωινή συνήθειά σας, στο νέο ραδιόφωνο της πόλης!

 Από Δευτέρα έως Παρασκευή 06.00 με 10.00 το πρωί, έρχεται το «The Morning Party» με την Ελεονώρα και το Μάνο… Γιατί εδώ γίνονται τα καλύτερα… πρωινά».

Δείτε το στιγμιότυπο από το Instagram του Party FM.

Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ , ΚΑΝΕΙ …. ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΜΑΓΙΑΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΝΕΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06.00 ΜΕ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ “THE MORNING PARTY” ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ … ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ … ΠΡΩΙΝΑ #elenorameleti #manosmagiatis #partyfm104 #neoprogramma #season2018 #premiera #deutera #8ianouariou #2018 #letsdoparty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PARTY FM 104 (@partyfm104) στις