Κόκκινο

Νέα στάση εργασίας στο «Κόκκινο»

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr». Πριν από λίγες μέρες απολύθηκαν τρεις δημοσιογράφοι που δε συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους.

Η ΕΣΗΕΑ προκήρυξε νέα στάση εργασίας στο ραδιόφωνο και στην ιστοσελίδα για την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου από τις 12 μέχρι τις 4 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρει:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη νέας 4ωρης στάσης εργασίας σήμερα Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 από τις 12.00 έως τις 16.00 για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr».

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται έπειτα από τις παράνομες, καταχρηστικές και κατάφωρα αντεργατικές απολύσεις τριών συναδέλφων, οι οποίοι δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους, ενώ ήδη τους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές πλέον των δύο μηνών.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ζητούν την ανάκληση όλων των απολύσεων, την ομαλοποίηση των εργασιακών σχέσεων στο σταθμό και την καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους συναδέλφους.