Έπος: «Παντόφλα» on air σε ακροατή του ΣΠΟΡ FM από την έξαλλη σύζυγο (Vid)

Ήταν μια από τις στιγμές που οι τυχεροί ακροατές που την άκουσαν δεν πρόκειται να την ξεχάσουν ποτέ. Μια από τις γκέλες που γράφουν ιστορία.

Συμπαθέστατος ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΠΟΡ FM αντί να πετάει τον χαρταετό του όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοί του, κάνει μεσημεριάτικα εκπομπή στον σταθμό. Κι ενώ όλα κυλούν γλυκά και όμορφα, ξαφνικά συμβαίνει το κακό.

Ο παραγωγός πρέπει να κάνει μια αναφορά στον χορηγό της εκπομπής. Οι παραγωγοί ως γνωστόν έχουν μπροστά τους ένα χαρτί με τις αναφορές που θέλουν να κάνει ο χορηγός. Τι ακριβώς επιθυμεί να λένε και οδηγίες για το πώς θα το λένε. Ο δημοσιογράφος λοιπόν αρχίζει να κάνει την αναφορά του, μόνο που πήρε λίγη παραπάνω φόρα από το κανονικό και δεν έβλεπε τη διάβαζε με αποτέλεσμα να πει τελικά:

«Μαζί μας είναι η Vodafone Express Repair, όποιο πρόβλημα και αν έχει το κινητό σου…ο παραγωγός να διαβάζει την καταχώρηση με ευχάριστη διάθεση». Έπεσαν και τα τσιμέντα. Το έπος του αιώνα ήταν γεγονός.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα και αφού το κακό είχε γίνει, ο παραγωγός επέστρεψε για να διαβάσει και τη συνέχεια της αναφοράς που έγραψε ιστορία. Ένα μικρό αριστούργημα, ένα αληθινό έπος!