Σαρωτικός ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Κεντρικό Δελτίο του ΑΝΤ1

Απομακρύνθηκε το πρωινό της Τετάρτης από τα καθήκοντά του στον «Real FM» ο Νίκος Στραβελάκης.

Ο δημοσιογράφος που ανήκε στο δυναμικό του ραδιοφωνικού σταθμού του Νίκου Χατζηνικολάου από το καλοκαίρι του 2015 –αμέσως μετά την απομάκρυνσή του από το Mega- είδε την πόρτα της εξόδου μερικές ώρες πριν, γεγονός  που ουδεμία εντύπωση προκάλεσε στους εργαζομένους του σταθμού.

Σύμφωνα με βασικά στελέχη, ο Στραβελάκης –ως διευθυντής ειδήσεων και παρουσιαστής του μεσημεριανό δελτίου – είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα λόγω διαφόρων καβγάδων, προστριβών και εντάσεων πάσης φύσης.

Οι σχέσεις του έφτασαν σε σημείο να διαταραχθούν και με τον ιδιοκτήτη του σταθμού, Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν τελικά εκείνος που πήρε την απόφαση της οριστικής του απομάκρυνσης.

Νίκος Χατζηνικολάου: Με δική του «υπογραφή» η απόλυση Στραβελάκη

Ο Νίκος Στραβελάκης, από τη μεριά του, διαψεύδει όσα ακούγονται περί των σχέσεών του με τον Νίκο Χατζηνικολάου, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Προς ευφάνταστους σεναριογράφους που… διψούν για δημοσιογραφικό αίμα, αγνοώντας ότι , όταν ανοίξει ο λάκκος, κινδυνεύουν και οι ίδιοι να πέσουν μέσα: Διάβασα με έκπληξη ότι… πήρα πόδι από τον Real Fm, εν μέσω εντάσεων, καυγάδων, μέχρι και ότι … δεν πήγαινα στη δουλειά μου, αν και με περίμεναν!!!

Η απλή αλήθεια: μετά από 12 – 14 ώρες δουλειάς καθημερινά , το ραδιοφωνικό ταξίδι στον Real Fm έφτασε απλά στο τέλος του. Εύχομαι στον πρώτο ενημερωτικό ραδιοφωνικό  σταθμό της χώρας – στον οποίον ήμουν Διευθυντής ειδήσεων και παρουσιαστής του καθημερινού δίωρου κεντρικού δελτίου – να παραμείνει πρώτος και αξιόπιστος.

Το ίδιο εύχομαι και στο Real.gr στον οποίο ήμουν Διευθυντής. Και εύχομαι ειλικρινά  και τα δυο Μέσα, όπως και η Realnews στην οποία διατέλεσα Διευθυντής Σύνταξης, να σταθούν όρθια  στη δίνη της οικονομικής κρίσης που απειλεί όλο και πιο σοβαρά τον χώρο της Ενημέρωσης.

Ευχαριστώ τον Νίκο Χατζηνικολάου και όλους τους εργαζόμενους στο Real Media Group για την εξαιρετική συνεργασία παρά τις δυσκολίες των συνθηκών. Το ταξίδι συνεχίζεται …».