Μπογδάνος «στολίζει» Μποφίλιου σε ένα status στο Facebook που σάρωσε σε likes

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θέλησε να καυτηριάσει την εφημερίδα Espresso για την κυκλοφορία της ανήμερα της μαύρης επετείου του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου κάνοντας μία φάρσα στα γραφία της.

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Θέμα FM κάλεσε ως ανιψιός ενός εκ των βασανιστών της Χούντας και προσέφερε το ημερολόγιο του θείου του, προσφορά μαζί με τους ύμνους της Χούντας που έδινε η εφημερίδα έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια για την επταετία.

Η φάρσα αυτή δεν παίχτηκε στον αέρα ούτε έγινε βίντεο μέχρι που η εφημερίδα απάντησε σκληρά στον δημοσιογράφο με χαρακτηρισμούς αλλά και κατηγορίες που κατά τον δημοσιογράφο δεν ισχύουν ούτε στο ελάχιστο.

Ηπροσωπική αυτή επίθεση στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο τον «έβγαλε» από τα ρούχα του και τον οδήγησε στο δρόμο της δικαιοσύνης. Η φράση που του αποδόθηκε από της εφημερίδα ήταν πως χαρακτήρισε τις όλες τις γυναίκες της τηλεόρασης βίζιτες.

«Δυστυχώς ο συντάκτης την πάτησε πάρα πολύ άσχημα. Θα τον κυνηγήσω, όπως θα κυνηγήσω τη διεύθυνση και τις εκδόσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά για το συκοφαντικό δημοσίευμα ο ραδιοφωνικός παραγωγός.