Ακόμη μία αποχώρηση από το ραδιόφωνο 24/7

Αλλάζει εντελώς το ενημερωτικό ραδιόφωνο της 24media.

Το ραδιόφωνο 24/7 ξεκίνησε το ταξίδι του στα ερτζιανά με τον Κώστα Αρβανίτη στο τιμόνι. Μετά την αποχώρηση του τελευταίου νέος διευθυντής ανέλαβε ο Βασίλης Σκουρής.

Ο σταθμός αλλάζει και γίνεται αμιγώς ενημερωτικός. Το γεγονός αυτό έχει φέρει πλήθος αποχωρήσεων, όπως αυτή της Μαργαρίτας Μυτιληναίου που ήταν διευθύντρια προγράμματος αλλά και του Οδυσσέα Ιωάννου.

Την τελευταία του εκπομπή θα κάνει την Κυριακή 13 Μαΐου στο ραδιόφωνο 24/7 ο Γιώργος – Ίκαρος Μπαμπασάκης. Όπως σημείωσε ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook θα είναι ένα αφιέρωμα στον Μάη του ’68.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Οι Φίλοι λένε πάντα Ωρεβουάρ, ποτέ Αντίο! Την Κυριακή, 13 Μαΐου, θα κάνω την τελευταία μου εκπομπή στο Ραδιόφωνο 24/7. Ένα Αφιέρωμα στον Μάη του 68. Συναντιόμαστε, φίλες και φίλοι, ούτως ή άλλως, θα συναντηθούμε και σε άλλα ραδιοκύματα! ῾῾Η ζωή δεν έχει πώμα᾽᾽, έλεγε ο Νίκος Καρούζος!

ΥΓ. Χίλια ευχαριστώ στους εκλεκτούς ανθρώπους που παρέλασαν από την εκπομπή μου, στον Κώστα Αρβανίτη και την Μαργαρίτα Μυτιληναίου για το υπέροχο κλίμα που δημιούργησε, στην Ιωάννα Κλεφτόγιαννη που στάθηκε η αφορμή να παίξω πάλι πεσσούς στα ερτζιανά, στους θαυμάσιους ηχολήπτες που έκαναν άψογη δουλειά, και σε όλες και όλους εσάς που ῾῾κάνατε ακρόαση᾽᾽, όπως λέγαμε παλιά!