Συνεχίζεται το «θρίλερ» στην 24Media: Ξεπερνούν τους 25 οι απολυμένοι

Δεν σταματούν οι απολύσεις στον Όμιλο της 24Media.

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν ακόμα δύο εργαζομένους στο Ραδιόφωνο 24/7, τις Μοσχούλα Κοντορούση και Έλσα Ψαρίδη να απομακρύνονται από τη θέση τους, με την ΕΣΗΕΑ να παίρνει θέση.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ κάλεσε σήμερα τους εργαζομένους στο ραδιόφωνο του Ομίλου σε 4ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00, ενώ προσέφυγε στο Υπουργείο Εργασίας, ζητώντας τριμερή συνάντηση με την ηγεσία του σταθμού για την επίλυση του προβλήματος.

Πληροφορίες εκ των έσω να αναφέρουν πως το κλίμα στα γραφεία των εργαζομένων είναι ιδιαιτέρως βαρύ καθώς κανείς πλέον δεν είναι σίγουρος για τη θέση του.

Δίχως τέλος οι απολύσεις στο Ραδιόφωνο 24/7: Με στάση εργασίας απάντησε η ΕΣΗΕΑ

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τις άδικες και αναίτιες απολύσεις των δημοσιογράφων Μοσχούλας Κοντορούση και Έλσας Ψαρίδη από τον Ρ/Σ «ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 24/7». Οι απολύσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στο κύμα απολύσεων, που έπληξε την επιχείρηση  πριν από μερικούς μήνες και έχουν δημιουργήσει κλίμα φόβου και ανασφάλειας στους συναδέλφους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στις  απολυθείσες συναδέλφους και καλεί την εργοδοσία να ανακαλέσει τις απολύσεις αμέσως. 

Για τους λόγους αυτούς, αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας  σήμερα  Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 από τις 12.00 έως τις 16.00 για τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 24/7».