Ηχηρή διπλή «μεταγραφή»: Ποιοι φεύγουν από το Metropolis και πάνε στον Arena;

Αφήνει τον Libero για τον Arena γνωστός δημοσιογράφος

Τι έγραψε ο ίδιος μέσω facebook.

Ανατροπή είχαμε στο ραδιοφωνικό σκηνικό της Θεσσαλονίκης.

Αποχωρεί από τον Libero FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Ο γνωστός ρεπόρτερ ΠΑΟΚ αφήνει τον ραδιοφωνικό σταθμό με τον οποίο συνδέθηκε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του για να ενταχθεί το πρόγραμμα του Arena.

Ασφαλώς μιλάμε για ένα τέλος εποχής αφού ο δημοσιογράφος ήταν εκεί τα τελευταία 15 χρόνια. Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω facebook.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Δεν το συνηθίζω για προσωπικά θέματα, αλλά χρειάζεται να κάνω μια ενημέρωση στους φίλους μου.

Μετά από 15 χρόνια αλλάζω ραδιοφωνική στέγη. Αποχωρώ από τον Libero με τον οποίο συνδέθηκα από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια. Φυσικά όφειλα να κάνω κάτι τέτοιο στον αέρα του Libero, αν βέβαια μου δίνονταν η ευκαιρία.

Έστω και έτσι εύχομαι σε όλους τα καλύτερα για την συνέχεια.

Ξεκινάω στον Arena 89,4 και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος αυτής της ραδιοφωνικής ομάδας που μπορεί και να είναι η καλύτερη που δημιουργήθηκε ποτέ στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης. Εξάλλου όλοι –ήδη- μιλάνε για τον Arena. Για την ομάδα που δημιουργείται δηλαδή με όσους συναδέλφους εργάζονται εκεί και όσους τώρα θα ξεκινήσουμε.

Οι άνθρωποι που οραματίστηκαν το πρόγραμμά που θα ακούτε σε λίγες μέρες στον Arena 89,4 αυτοί που το κάνουν πράξη και όλοι εμείς που θα βρεθούμε και πάλι στο ίδιο ραδιόφωνο, ανυπομονούμε για το νέο ξεκίνημα. Σε λίγες μέρες όλοι μαζί!!