Αλλαγές και νέα πρόσωπα: Αυτές είναι οι 4 μεταγραφές του ΣΠΟΡ Fm

Η νέα ραδιοφωνική σεζόν ξεκινάει και βρίσκει τον ΣΠΟΡ Fm στην αφετηρία, να κάνει μια σειρά αλλαγών για να παραμείνει στη θέση του οδηγού στη μάχη των αθλητικών ραδιοφώνων.

Την Τρίτη στην εκπομπή του Μπάμπη Χριστόγλου, ο διευθυντής του σταθμού, Βάιος Τσούτσικας, θα ανακοινώσει και επίσημα τα 4 νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να περιμένετε τόσο πολύ.

Το Dailymedia, έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ με όλες τις τελευταίες πληροφορίες. Στο νέο, ανανεωμένο (σε πολύ μεγάλο βαθμό) πρόγραμμα του σταθμού, φανέλα βασικού παίρνουν 4 καινούριοι παίκτες.

Πρώτος ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο οποίος φεύγει απ’ τον Sport24 Radio με προορισμό το Μοσχάτο για να αναλάβει την πρωινή ζώνη και να κονταροχτυπηθεί με το δίδυμο Θαναηλάκης-Τσαμόπουλος.

Και δεν είναι ο μοναδικός που θα κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο καθώς ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει και ο Ηρακλής Αντύπας, ο οποίος μαζί με τον Διονύση Δεσύλλα θα κρατάει συντροφιά στο κοινό στην Prime Time ζώνη του ραδιοφώνου, 24:00-02:00.

Και αν οι συγκεκριμένες μεταγραφές ήταν λίγο πολύ γνωστές, δεν ισχύει το ίδιο και για τις άλλες δυο.

Μιχάλης Τσόχος και Βασίλης Σαμπράκος, επιστρέφουν στον ΣΠΟΡ Fm και αναλαμβάνουν τη ζώνη 14:00-15:00, πριν την εκπομπή του Μπάμπη Χριστόγλου με τον Μιχάλη Λεάνη.

Από το περσινό πρόγραμμα, παραμένουν ως έχουν τα δίδυμα Τσούτσικας-Βέργης, Καρπετόπουλος-Πανούτσος, Χριστόγλου-Λεάνης, Κοτζιάς-Χονδροθύμιος και Τσαούσης-Βαϊμάκης. Σε όλες τις άλλες ζώνες θα υπάρχουν αλλαγές και διαφοροποιήσεις.