Η άγνωστη συνεργασία του Μένιου Φουρθιώτη με ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του GNTM (Pic)

Κατάφερε να προκαλέσει στο GNTM για όσα είχε κάνει πριν το ριάλιτι μοντέλων. Ο λόγος για την Ειρήνη Στεριανού που μπορεί να μην έφτασε πολύ ψηλά στο παιχνίδι ωστόσο ήταν από τις παίκτριες που σημάδεψαν το ριάλιτι του Star.

Η εντυπωσιακή μελαχροινή παίκτρια μετά το τέλος του ριάλιτι ψάχνει τις δυνατότητές της και εκτός μόντελινγκ. Γι’ αυτό και θα συμμετάσχει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Follow Us» με τον Κεν Αλεξανδρατο, τον Παναγιώτη Θεόφιλο.

Η ίδια μίλησε για την εμπειρία της αυτή στην εφημερίδα Espresso.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το ραδιόφωνο μου αρέσει. Είχα ασχοληθεί και πιο παλιά, πάλι σε ιντερνετική συχνότητα. Αυτή η συνεργασία έτυχε, αλλά μου άρεσε πολύ και η χημεία που είχαμε με τα παιδιά, τον Κεν και τον Παναγιώτη, και λέμε από τη νέα χρονιά να ξεκινήσουμε εκπομπή όλοι μαζί».

Για την εμπειρία της στο GNTM: «Ήταν ωραία εμπειρία. Είδα τι πίεση έχει αυτή η δουλειά. Γνώρισα και καλές κοπέλες και κακές κοπέλες. Κάποιες το παράκαναν μπροστά στις κάμερες γιατί τους άρεσε να τραβούν την προσοχή. Όπως η “τριάδα της φωτιάς”, για παράδειγμα. Αλλά υπήρχαν κι άλλες, που έδειχναν χαμηλών τόνων μπροστά στις κάμερες και πίσω ήταν χειρότερες. Οι συγκεκριμένες, μάλιστα, βγαίνουν τώρα και κράζουν. Γενικά υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στο παιχνίδι και ζήλια και κακία. Και είναι λογικό. Τόσες κοπέλες ήμασταν».

Μετά τις πασαρέλες στα ερτζιανά: Ποια παίκτρια του GNTM ξεκινά ραδιοφωνική εκπομπή (Pic)