Το νέο πρόγραμμα του Fair Play 96.1

Μέσα στις μέρες των γιορτών σταμάτησε να εκπέμπει πρόγραμμα και ροή ειδήσεων ο Fair Play FM 96,1 στη Θεσσαλονίκη. Από τη συχνότητα έπαιζε μόνο μουσική χωρίς τα σήματα του αθλητικού ραδιοφώνου του Νίκου Πετρουλάκη.

Ο διευθυντής του ραδιοσταθμού και μέτοχος στη συχνότητα ξεκαθάρισε ότι το ραδιόφωνο δεν κλείνει απλά αλλάζει συχνότητα. Στη συχνότητα όπου έβγαινε ο Fair Play θα εγκαινιαστεί νέο μουσικό ραδιόφωνο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νίκος Πετρουλάκης:

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχισμένες στιγμές, όσες περισσότερες μπορούμε να απολαύσουμε στη ζωή. Επειδή είναι πολύ φυσιολογικό, οι χιλιάδες ακροατές του FAIR PLAY FM να θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει με τον ραδιοφωνικό σταθμό μας, ενημερώνω, όπως υποσχέθηκα και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα αφήναμε τον κόσμο ανενημέρωτο, ότι ο FAIR PLAY FM ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, απλώς θα αλλάξει συχνότητα!

Μετά από συζήτηση με τον Λευτέρη Μαρόγλου και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο, με τους οποίους παραμένουμε φίλοι και συνεργάτες στην THESSNEWS, αποφασίσθηκε αυτή η συχνότητα (96,1) να μετατραπεί σε μουσική, για λόγους που θα ανακοινωθούν αργότερα ή θα τους καταλάβετε εν καιρώ και έτσι ο FAIR PLAY FM με όλα του τα στελέχη, θα «μετακομίσει» σε άλλη συχνότητα, πολύ σύντομα.Οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει και μόλις είμαστε έτοιμοι, θα ανακοινώσουμε και τη συχνότητα στην οποία θα μας ακούτε.

ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ Ο FAIR PLAY FM, που έχει κερδίσει την εκτίμηση των ακροατών από όλο τον κόσμο, είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον, το βλέπουμε και με τις ερωτήσεις που δεχόμαστε καθημερινά στη sfina.gr, έχουν ενημερωθεί οι συντελεστές που θα συνεχίσουν και ζητάμε λίγη ακόμη υπομονή.

Κι εσείς μας λείπετε…»