«Είναι κιτσαριό να τον κόβεις»: Ο ελληνικός σταθμός που για αντίδραση παίζει κάθε μια ώρα Michael Jackson

Τεράστιες αντιδράσεις ένα προκαλέσει η προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» για τη ζωή του Michael Jackson.

Σε αυτό έρχονται στο φως οι καταγγελίες δύο ανδρών που σε παιδική ηλικία παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τον Βασιλιά της Pop που έφυγε από τη ζωή το 2009. Αμέσως ραδιοφωνικοί σταθμοί από όλον τον κόσμο σταμάτησαν να μεταδίδουν τραγούδια του καλλιτέχνη ως μία πρώτη αντίδραση στις καταγγελίες.

Κάτι τέτοιο έγινε και στην Ελλάδα με τον μουσικό σταθμό Easy 97,2 να ανακοινώνει τη διακοπή μετάδοσης των τραγουδιών του Michael Jackson.

Όμως στην Ελλάδα ένας σταθμός αντέδρασε και ως «αντίποινα» παίζει στην κορυφή κάθε ώρας μία επιτυχία του δημοφιλούς καλλιτέχνης. Ο λόγος για τον Deejay 95,2 που αντιδρά με αυτόν τον τρόπο «στην προσπάθεια σπίλωσης της μουσικής κληρονομιάς του».

Ο διευθυντής του ραδιοσταθμού Μιχάλης Τσαουσόπουλος είχε μιλήσει προ ημερών στην ιστοσελίδα e-tetradio. Ο μουσικός παραγωγός είχε εκφράσει την αντίθεσή του στο «κόψιμο» των τραγουδιών του Michael Jackson λέγοντας πως «δεν μπορείς να εξαφανίσεις τα τραγούδια του Michael Jackson για κανέναν λόγο. Το να εξαφανίζουμε τα τραγούδια ενός καλλιτέχνη επειδή αυτός παρανόμησε αποτελεί κιτσαριό και υστερία».