Ξεπέρασε και τον Αυτιά: Η ατάκα Πρετεντέρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη που έγραψε ιστορία

Ξεπέρασε και τον Αυτιά: Η ατάκα Πρετεντέρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη που έγραψε ιστορία

Και έγινε η αφορμή να ξεκινήσει πάρτι στο Twitter

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στον Θέμα 104,6 σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Οι χρήστες του Twitter ήταν σε ετοιμότητα περιμένοντας τις…φαρμακερές ερωτήσεις του γνωστού δημοσιογράφου για να ξεσαλώσουν και εκείνος δεν τους απογοήτευσε. Δεν χρειάστηκαν παρά μερικά δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει το πάρτι.

Βλέπετε ο Γιάννης Πρετεντέρης με το χιούμορ που τον διακρίνει είπε να βάλει γκολ απ’ τα αποδυτήρια και να γίνει πρώτο trend με το καλημέρα.

Έτσι, με αφορμή την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε MVP του NBA, αφού ζήτησε από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας ένα σχόλιο στη συνέχεια είπε την ατάκα που…έγραψε!

Σχολίασε συγκεκριμένα με το γνωστό του στιλ: «78% είναι καλό ποσοστό, δεν πιστεύω να το φιλοδοξείτε για τις εκλογές; Θα είναι λίγο ψηλό…».

Όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε ακολούθησε ένας μικρός χαμός στο twitter με τους χρήστες του να κάνουν λόγο για μεγάλη νίκη του Γιάννη Πρετεντέρη. Με τη συγκεκριμένη ατάκα κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι και τον Γιώργο Αυτιά…

Αλλά και με τις επόμενες οι οποίες σύμφωνα με το e-tatradio που τις κατέγραψε ήταν:

• Εσείς την περιμένατε αυτήν τη μεγάλη διαφορά;
• Σας τρομάζει ότι υπάρχει μία αίσθηση νίκης στη Νέα Δημοκρατία;
• Είπατε ότι θα κάνετε κινήσεις συγκλίσεων, έτσι δεν είναι;
• Λένε για το οικονομικό σας πρόγραμμα πως θα είναι άγριο, μυρίζει αίμα κ.λπ., τα βρίσκω υπερβολικά…
• Αποδεικνύονται τρομερά πράγματα για τους κώδικες στη Δικαιοσύνη…
• Εγώ μπορώ να βεβαιώσω πως καμία σύζυγος πολιτικού δεν έχει υποστεί τέτοιες επιθέσεις όσες η σύζυγός σας, η κυρία Μαρέβα…